Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığına Personel Alınacak

SON DAKİKA: Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı Başvuru Duyurusunda bulundu.

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığına Personel Alınacak
Yayınlama: 29.12.2022
A+
A-

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı kendi web sayfası üzerinde ilan ettiği duyuru şöyle:

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı merkez teşkilatında sözleşmeli bilişim personeli istihdam edilmek üzere, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin ek 6 ncı maddesine dayanılarak 31.12.2008 tarih ve 27097 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik’in 8 inci maddesi uyarınca sözlü sınav başarı sırasına göre yapılacak yerleştirme ile istihdam edilmek üzere belirtilen kontenjan sayısının (10) katına girerek sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların başvuruları Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden onaylanmıştır.

Başvuruları onaylanan ve sözlü sınava hak kazanan adaylar ile şartları sağlamadığı için hak kazanamayan adaylar, sonuçlarını https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden öğrenebilecekleridir. Ayrıca sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların sözlü sınav tarihi ve yeri Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı üzerinden Sınavlarım/Mülakatlarım başlığı altında ilan edilecektir.

 

Adaylar sözlü sınava gelirken yanlarında getirilecek belgelere aşağıda yer verilmiştir.

– Kimlik tespitinde kullanılmak üzere fotoğraflı ve onaylı bir kimlik belgesi ( T.C. Kimlik Kartı, Nüfus Cüzdanı, Ehliyet veya Pasaport.)

– 2 (iki) nüsha Arşiv Araştırması ve Güvenlik Soruşturması Formu ( Formun uyarı bölümünde belirtilen hususlara uygun olarak bilgisayar ile doldurulması, fotoğraf yapıştırılması, ilgili bölümün imzalanması gerekmektedir.)

Arşiv Araştırması ve Güvenlik Soruşturması Formu için TIKLAYINIZ.

Mesleki tecrübe şartını gösteren belgenin aslı

– En az 2 (iki) programlama dilini bildiğini gösteren belgenin aslı

– Sertifikaların aslı

İlgililere ilanen duyurulur.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.