Van’da en güzel yeni yıl mesajı

Yeni yıla sayılı saatler kala Van’da birçok önemli isim bir mesaj yayınlayarak yeni yılı kutladı.

Van’da en güzel yeni yıl mesajı
Yayınlama: 31.12.2022
Düzenleme: 31.12.2022
A+
A-

Vali Balcı’nın yeni yıl mesajı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, yeni yıl mesajı yayımladı.

Mesajında her yeni yılın, yeni bir başlangıç olduğunu ifade eden Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, “2022 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken içimizdeki büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla hep birlikte yeni bir yıla giriyoruz. İlimiz genelinde turizmden tarıma, eğitimden sağlığa, altyapıdan iletişime, ulaşımdan haberleşmeye kadar yaşama dair her alanda önemli atılımlar yapılmış, yeni projeler hizmete sunulmuş ve de başlatılmıştır. Aynı kararlılıkla 2023 yılında da; devletimizin sahip olduğu bütün imkan ve potansiyeli kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle, Van’ımızın her yönüyle daha modern bir kent haline gelmesi en önemli hedefimiz olacaktır. Bu birlik ve beraberlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır. Her şeyin en iyisine, en güzeline lâyık olan vatandaşlarımızın, Van’da yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmesini sağlamak üzere, tüm ülkede olduğu gibi ilimiz sınırları dahilinde de tüm gerekli önlem ve tedbirler alınmıştır.  Bu duygu ve düşüncelerle; 2023 yılının, ülkemize ve Vanlı hemşehrilerimize iyilikler, güzellikler getirmesini temenni eder, ilimizde görev yapan tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının, basın mensuplarının ve saygıdeğer Vanlılarının yeni yılını kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlik dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.


İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’ın yeni yıl mesajı

Van’ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, yayımladığı mesajında; 2023 yılının tüm insanlık için sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur ve refah içinde yaşayacağı bir yıl olmasını diledi.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın mesajında 2022 yılında ilçeye değer katacak birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade ederek, “2022 yılına veda ederken, hep birlikte yeni umutlara, yeni heyecanlarla 2023’e yelken açıyoruz. İlçemizi modern ve daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için var gücümüzle çalıştığımız bir yılı daha geride bırakıyoruz. İnşallah 2023 yılı geride bıraktığımız 2022 yılından daha verimli bir yıl olacak ve artık bitirme noktasına geldiğimiz birçok projeyi de hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Alt yapı ve üst yapı alanında yaptığımız atılımların yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif belediyecilik hizmetleri bağlamında da yaptığımız çalışmalarla İpekyolu’nu hak ettiği yere taşımaya kararlıyız. Bu doğrultuda hemşehrilerimizin desteğiyle 2023 yılında da ilçemize değer katacak birçok proje ile hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız. Hedeflerimize ulaşmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de, çok çalışacağız. Projelerimizi hayata geçirdikçe, heyecanımız, çalışma şevkimiz artıyor ve hizmet aşkımız daha da büyüyor. Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının tüm insanlığa sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur ve refah getirmesini temenni ediyor, aziz milletimizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.” dedi.


Başkan Say’dan yeni yıl mesajı

Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say yayımladığı mesajında, belediyecilik alanında 2021 yılının Edremit için projeler yılı olduğunu belirterek, 2022 yılında ise Edremit’in yatırım ve hizmetler alanında altın yılını yaşadığını söyledi.

Başkan Say, yayımladığı mesajında, “Ülkemiz, ilimiz ve ilçemiz adına önemli bir yılı geride bırakarak yeni bir yıla giriyoruz. Beklentiler ve umutlarla dolu yeni bir yıla girmenin sevinç, heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni yılda da gücümüze inanarak, ülkemizin, milletimizin ve çok kıymetli Edremitli ve Vanlı hemşerilerimin geleceğe daha umutla ve güvenle bakabilmesi için her türlü engeli birlik, beraberlik içerisinde aşacağımıza, aynı kararlılıkla toplumun tüm kesimleri ile el ele, gönül birliği yaparak, ülkemizi, ilimizi ve ilçemizi hak ettiği noktaya taşımak için azim ve gayretle çalışmalarımızı yürüteceğimize inanıyorum” dedi.

Yaşanabilir bir Edremit için var güçleri ile çalıştıklarını ve aynı kararlılıkla da buna devam edeceklerini ifade eden Başkan Say, “Yeni yılda ilçemizin sahip olduğu potansiyeli kullanarak Edremit’in her yönüyle marka kent haline gelmesi en önemli hedefimiz olacaktır. Bölgemizin cazibe merkezi olan şehrimize yakışır hizmetleri ve projelerimizi hayata geçirdik. 2023 yılında tekrardan daha çok çalışan, daha çok üreten ve daha çok hemşehrimize dokunan bir Edremit göreceksiniz. Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimin yeni yılını en samimi duygularımla tebrik ediyor, 2023 yılının ülkemize ve milletimize sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkenin Türkiye yüzyılında da daha iyi yerlere geleceğini sözlerine ekleyen Başkan Say, Türkiye’nin artık dünya arenasında artık söz sahibi bir ülke konumda olduğunu belirtti. Türkiye’nin son yıllarda yaptığı atılımlarla çok ciddi kazanımların elde edildiğini vurgulayan Başkan Say, Türkiye’nin zayıflatılmasına yönelik içte ve dışta yapılan saldırılara rağmen, Türkiye’nin emin adımlarla yoluna devam ettiğini kaydetti.


Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman’ın yeni yıl mesajı

Van’ın Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, yayımladığı yeni yıl mesajında, 2022 yılını acısıyla tatlısıyla geride bıraktıklarını belirterek, “2023 yılının tüm insanlığa ve ülkemize hayırlar getirmesi temenni ediyorum” dedi.

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, yayımladığı mesajında 2023 yılına yeni umutlarla girmenin heyecanını yaşadıklarını söyledi. Şeffaf, adil ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla  Sosyal Belediyecilik alanında her geçen gün Tuşba’nın çıtasını biraz daha yukarı taşıdıklarını anlatan Başkan Akman, “Geleceğin Tuşbasını planlamak ve geliştirmek için ilk gün ki heyecanla çalışarak, halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda projeler geliştirmeye devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı olan 2023’e girmeye hazırlanırken yeni yılın, hizmet etmekten onur duyduğumuz siz aziz Tuşba halkına, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim” ifadelerini kullandı.


VANTB Başkanı Süer’den yeni yıl mesajı

Van Ticaret Borsası (VANTB) Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yayımladığı yeni yıl mesajında 2023’ün insanlığın barış içinde yaşadığı, sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur içinde geleceğe umutla baktığı bir yıl olmasını dileyen Başkan Süer, “Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentilerimizle yeni bir yıla giriyoruz. Olumsuzluklar, geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı engellemeyecektir. Biz sorumluluğumuzun bilincindeyiz. 2023 yılında ülkemizin ve güzel kentimiz ve bölgemizin daha huzurlu, istikrarlı ve ekonomik açıdan refah seviyesi yüksek günlere ulaşması hepimizin ortak temennisi.

Yeni yılda da huzura ve başarıya olan inancımızı tazeleyerek, beklentilerimize ulaşmak için toplumun tüm kesimleri ile el ele vererek, Van’ımızı, bölgemizi ve ülkemizi hak ettiği noktaya taşımak için bu güne kadar gösterdiğimiz çabayı bundan sonra da göstereceğiz.  Borsamız, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ilerine yönelik yeni projeler üretmeye devam edecektir.  Yaptığımız her işte, ortaya koyduğumuz her projede ilimiz ve bölgemizin gelişmesine katkı vermeyi, üyelerimizle birlikte daha çok üretmeyi, daha çok istihdam sağlamayı hedefledik. Bu duygu ve düşüncelerle Van ve bölgedeki tüm hemşerilerimizin ve çok kıymetli üyelerimizin yeni yılını kutlar, 2023 yılının kentimize, bölgemize ve ülkemize daha fazla sevgi, daha fazla barış, huzur ve refah getirmesi temenni ederim’ dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.