Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Van'da silahlı kavga!

Van'ın İpekyolu ilçesi Kevenli Mahallesi'nde çıkan silahlı kavgada 40 yaşındaki A.D. öldü. Cinayet şüphelisi A.B. ve eşi gözaltında. Özalp'te gergin bekleyiş sürüyor.

Van Haber 01.11.2025 09:50 Güncelleme: 08.10.2026 23:13 vandahaber 2080 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Van'da silahlı kavga!
Paylaş:
N

İpekyolu'nda Kanlı Hesaplaşma

Van'ın merkez ilçelerinden İpekyolu'nda, dün yaşanan elim bir olay kent gündemine bomba gibi düştü. Kevenli Mahallesi'nde çıkan silahlı kavga, 40 yaşındaki A.D.'nin hayatına mal oldu. Bölgede hızla yayılan gerilim nedeniyle güvenlik güçleri teyakkuza geçti. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.

 

Alınan bilgilere göre olay, dün İpekyolu ilçesine bağlı Kevenli Mahallesi'nde meydana gelmişti. A.D. (40) isimli şahıs, dün evine geldiği A.B. (35) isimli şahıs ile bilinmeyen bir sebeple kavga etti. Kavgada A.B. isimli şahıs, A.D.yi tabancayla ateş ederek öldürdü.

Olayda A.B. ve eşi H.B. gözaltına alınırken, her iki ailenin yakınlarının ikamet ettiği Özalp ilçesine bağlı Hazine Mahallesi'nde de başka olaylara meydan vermemek için jandarma ekipleri tarafından güvenlik önlemleri alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: İHA
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Van’da el emeği bağlamalar yıllara meydan okuyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Van’da el emeği bağlamalar yıllara meydan okuyor
Büyütülmüş görsel