Rektör Şevli’den 40. Yılına Veda Mesajı

40.Kuruluş Yıl Dönümünü kapsamında muhteşem bir kapanıl yapan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi geceye damgasını vuran Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli’nin konuşması oldu.

Rektör Şevli’den 40. Yılına Veda Mesajı
Yayınlama: 02.01.2023
A+
A-

Ulusal ve uluslararası alandaki başarılarıyla, etkin ve nitelikli araştırma geliştirme faaliyetleriyle, bilimsel, sanatsal-kültürel ve sportif alandaki birçok etkinlikleriyle belli zamanlarda gündeme gelen VAN YYÜ 40. Yını geride bıraktı.

 

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, “Bilimin Işığında Bir Dünya Üniversitesiˮ olma yolunda 40. yılını geride bırakan Üniversitemize tebrik mesajında ve yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, “2023’te üniversitemizin tüm mensuplarına ve her bir öğrencisine sağlık, huzur, refah ve esenlik dolu bir yıl diliyorum.ˮ dedi.

Rektör Prof. Dr. Hamdullah Şevli, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında şu sözleri kaydetti:

“Sevgili Van Yüzüncü Yıl Ailesi;

Köklü bir kurum olmanın dönüm noktası niteliğindeki 40. Yılımıza veda ederken; temel amacımız olan bilimsel bilgi üretmeye, akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin kazandığı başarılarla hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Akademisyenlerimizle, idari ve teknik kadromuzla eğitim-öğretim faaliyetlerimizi son derece nitelikli ve başarılı bir şekilde sürdürmenin mutluluğunu paylaşıyoruz.

Teknolojik ve çağdaş gelişmeler ışığında araştırma-geliştirme faaliyetlerimizi artırarak, ürettiğimiz bilginin ticarileşmesi ile şehrimizdeki ve ülkemizdeki sosyo-ekonomik gelişime fayda sağlamanın onurunu taşıyoruz.

Öğrencilerimizle ve personelimizle her fırsatta bir araya gelerek üniversiteye aidiyetlerini artırmanın sevincini paylaşıyoruz.

Kültürel varlığımızın temeli olan özel günlere, toplumsal sorumluluk bilinciyle değinilmesi ve önemsenmesi gereken konulara da kayıtsız kalmamanın kıvancını duyuyoruz. 

Bilim, kültür-sanat ve spor dünyasına katkı sağlayarak yeni ufuklar açma yolundaki çalışmalarımıza ilk günkü şevkle, özen ve çaba gösterirken geleceğimize daha güçlü ve daha sağlam adım atıyoruz. 

Çoğulcu ve katılımcı bir anlayışla sürdürdüğümüz yönetim politikamızla, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi mensubu olan herkese ve her birime çözüm odaklı yaklaşarak Üniversitemizde başarı ve huzur ortamı inşa ediyoruz.

Geride bıraktığımız 40. yılımızın dolu dolu bir yıl olmasında emeği geçen başta 40. Yıl Etkinlikleri Üst Komisyon’daki hocalarıma, faaliyetlerde yer alarak katkı sunan tüm birim amirlerine, Üniversitemize gösterdikleri ilgi ve uyumla birlikte desteklerini esirgemeyen kent paydaşlarımıza, bilgi ve deneyimini üniversitemizin yararı ve gelişimine odaklayan, kalite standartlarımızın istikrarlı bir şekilde sürmesine gayret gösteren tüm akademik ve idari personelimize ve geleceğimizin teminati çok değerli öğrencilerimize teşekkürlerimi sunuyorum

40.yılda tüm Van YYÜ ailesiyle ulaştığımız güzel başarılara ve hedeflerimize “41 kere maşallahˮ diyerek, Cumhuriyetimizin 100. yılı ve Üniversitemizin de 41. yılı olan 2023 yılına çok daha büyük bir azimle Sayın Cumhurbaşkanımızın “Türkiye Yüzyılıˮ vizyonuna ve Cumhuriyetimizin yeni asrına yakışır “Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Başarıˮ hedefiyle giriyoruz. 2023 yılının, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ailesi, ülkemiz ve tüm dünya için; başarı, sağlık, huzur dolu bir yıl olmasını diliyor, hayırlara vesile olması temennilerinde bulunuyorum. Tüm öğrencilerimize final sınavlarında başarılar diliyorum. Tüm iyi dileklerimle, esenlikle kalınız. Hepinizi; sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum.ˮ

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.