Necdet takva’dan açıklama

Necdet takva’dan açıklama
Yayınlama: 22.12.2022
Düzenleme: 22.12.2022
A+
A-

 

17.12. 2022 tarihinde Van Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşen 1. Gurup seçimlerinde VAN TSO Başkanı olarak seçilen Necdet Takva’dan sonrasında seçimin iptal olduğunu ifade eden Beyaz liste avukatı akabinde açıklamalar art arda gelmeye başladı.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı Zahir Kandaşoğlu ile Van Ticaret ve Sanayi Odasına Başkan seçilen Necdet Takva arasında gerginlik devam ediyor … 2. Kez seçimin iptal edilmesi sonrası gözler tekrardan VAN TSO Seçimine döndü.

Van ilinde gündemi sürekli meşgul eden Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri esnaf ve tüccarları ile halkı oldukça yormaya başladı. Bunun yanı sıra; seçimlerin üst üste iptali olması halinde iyice farklı boyuta taşındı. Van TSO’ya iki oy fark ile seçilen Necdet Takva, sosyal medya hesabında yapılan paylaşımı akıllarda soru işareti bıraktı.

Takva:”Yalan;Kanserden beter ve tedavisi olmayan tehlikeli bir hastalıktır! Sürekli yalan konuşanlar kendilerini öyle bir geliştirirler ki; hiç doğru konuşmadan ahlak dersi verir ve dinleyenleri kulaktan beslerler!”dedi.

vangazetesi

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.