Kadıköy’de Aslan, 3 golle kükredi

Spor haberlerinde son dakika … Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray Kadıköy’de karşı karşıya geldi. Derbi galibi beli oldu.

Kadıköy’de Aslan, 3 golle kükredi
Yayınlama: 08.01.2023
A+
A-

Zirveyi belirleyecek olan dev derbi, sarı-kırmızılı ekibin 3-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi kaydetti.

Bu sonuçla birlikte konuk ekip, ligde puanını 39 yaparak liderliğini perçinledi. Fenerbahçe ise 35 puanla ikinci sırada kaldı. İşte son dakika haberinin detayları…

Son dakika haberleri… Süper Lig’de futbol heyecanı devam ediyor. Ligin 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray dev derbide kozlarını paylaştı.

İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Galatasaray, ikinci yarının büyük bir bölümünde kendi yarı sahasına çekildi. Bu sırada Fenerbahçe’nin pozisyonları olsa da sarı-kırmızılı takım geçit vermedi.

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, sakatlığı atlattıktan sonra ilk maçına Fenerbahçe derbisiyle başladı. Golcü oyuncu, topla ilk buluşmasında Kerem Aktürkoğlu’na asist yaptı.

Maçta son noktayı koyan gol Mauro Icardi’den geldi. Yıldız golcü, Serdar Aziz’in hatasında topla buluştu ve bitirici vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

Fenerbahçe’de oyuna ikinci yarıda İrfan Can Kahveci, Leo Dubois’e yaptığı hareket sonucunda direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sonuçla birlikte konuk ekip, ligde puanını 39 yaparak liderliğini perçinledi. Fenerbahçe ise 35 puanla ikinci sırada kaldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.