Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Okul kantininde satılan haç işaretli bileklik tepki çekti

Istanbul sultangazi'de bulunan bir ilkokulda, okul kantininde satılan bileklik üzerindeki haç işareti, tepkilere neden oldu. okuldan dönen kızının kolundaki bilekliği gören baba, o anları kayıt altına alarak duruma tepki gösterdi.

Güncel 11.06.2025 03:59 Güncelleme: 09.10.2026 19:41 Super Admin 342 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Okul kantininde satılan haç işaretli bileklik tepki çekti
Paylaş:
N

İstanbul Sultangazi’de bulunan bir ilkokulda, okul kantininde satılan bileklik üzerindeki haç işareti, tepkilere neden oldu. Okuldan dönen kızının kolundaki bilekliği gören baba, o anları kayıt altına alarak duruma tepki gösterdi.

Olay, 5 Haziran günü 50. Yıl İlköğretim Okulunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, ilkokul öğrencisi bir kız çocuğu, arkadaşında gördüğü bilekliği beğenince okul kantininden aynı bileklikten satın aldı. Küçük kız, eve geldiğinde aldığı bilekliği babasına gösterdi. Bileklik üzerindeki boncukları inceleyen baba, boncuklarda haç işareti olduğunu fark edince duruma tepki gösterdi ve o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Görüntülerde küçük kızın kolundaki bileklikte haç işaretleri olduğu görülüyor.

İHA

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Van’da el emeği bağlamalar yıllara meydan okuyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Van’da el emeği bağlamalar yıllara meydan okuyor
Büyütülmüş görsel