Vanlılara Uyarı! Belvan Kart Dolandırıcılığına Dikkat!

Van Büyükşehir Belediyesi, Belvan Kart’ı 1 yıl ücretsiz kullanma hakkında yaptığı açıklamada vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı.

Vanlılara Uyarı! Belvan Kart Dolandırıcılığına Dikkat!
Yayınlama: 16.10.2024
Düzenleme: 16.10.2024
A+
A-

Açıklamada sosyal medya platformlarında yayılan “Belvan Kart’ı 1 yıl ücretsiz kullanma” iddialarının gerçek dışı olduğunu belirtildi.

Van Büyükşehir Belediye yetkilileri, paylaşımların dolandırıcılık amaçlı olduğunu ve vatandaşların kesinlikle bu tür tekliflere itibar etmemeleri gerektiğini duyurdu.

Van Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, vatandaşların, sosyal medya üzerinden gelen bu gibi tekliflere karşı dikkatli olmasını ve kesinlikle kişisel bilgilerini paylaşmamalarının gerektiği vurgulandı.

Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Bazı sosyal medya platformlarında toplu taşım araçlarında seyahat etmek amacıyla kullanılan Belvan Kart’ın yıldönümü dolayısıyla belli bir ücret karşılığında 1 yıl ücretsiz kullanımı ile ilgili paylaşımlar yapıldığı tespit edilmiştir. 

Van Büyükşehir Belediyesi olarak bizim böyle bir çalışmamızın olmadığı ve bu paylaşımların tamamen dolandırıcılık maksadıyla yapıldığı bilinmelidir. Belli ki dolandırıcılar sosyal medya hesapları üzerinden sahte reklamlarla yurttaşlarımızı tuzağa düşürüp mağdur etmeyi amaçlamaktadır. 

Tüm halkımızı bu tarz dolandırıcılık faaliyetleri konusunda uyarıyor, bu paylaşımları yapan hesaplara denk gelinmesi halinde ifşa edilerek, yurttaşların konu hakkında uyarılmasını talep ediyoruz.  “


BAŞKA HABER OKU


Van’da ölü olarak bulunan Rojin’in ilk muayene sonuçları çıktı!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.