Vanlı doktor Bakanlıktaki görevinden ayrıldı!

Türkiye’nin pandemi sürecinde tanıdığı ve Van’ın yetiştirdiği en önemli isimlerinden biri olan Vanlı doktor İhsan Ateş ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz yıl Mart ayında Sağlık Bakanlığı’nda Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü olarak atanan Prof. Dr. İhsan Ateş, görevinden ayrıldı.

Vanlı doktor Bakanlıktaki görevinden ayrıldı!
Yayınlama: 06.07.2024
A+
A-

Sağlık Bakanı olarak atanan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun bakanlıktaki görevine başlamasının ardından Van’ın yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan Vanlı tıp doktoru Prof. Dr. İhsan Ateş, Sağlık Bakanlığı’ndaki görevinden ayrıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A KORONAVİRÜS AŞISINI YAPMIŞTI

Tıp alanında son dönemlerde en çok konuşulan doktorlardan birisi olan ve Türkiye’nin pandemi sürecinde yakından tanıdığı Prof. Dr. İhsan Ateş, o süreçteki çalışmaları ve uyguladığı tedavilerle öne çıkmıştı. Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da doktorlarından olan Ateş, o dönem Cumhurbaşkanı Erdoğan’a koronavirüs aşısını yapan isim olmuştu.

Vanlı doktor Bakanlıktaki görevinden ayrıldı!

PROF. DR. İHSAN ATEŞ, GÖREVİNDEN AYRILDI

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü olarak görev yapan Vanlı Prof. Dr. İhsan Ateş’in bakanlıktaki görevinden ayrılma haberi Bakanlığın sosyal medya hesabından duyuruldu.

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu görevden ayrılan Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. İhsan Ateş’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.” Denildi.

KAYNAK: ŞEHRİVAN HABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.