Van’dan yola çıkan tır Sakarya’da durduruldu

Van’dan, İstanbul’a yola çıkan ve içerisi göçmen kaçakçısı dolu olan tır Sakarya’da jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyon neticesinde durduruldu.

Van’dan yola çıkan tır Sakarya’da durduruldu
Yayınlama: 28.09.2024
Düzenleme: 28.09.2024
A+
A-

Van’dan, istanbul’a yola çıkan ve içerisi göçmen kaçakçısı dolu olan tır sakarya’da jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyon neticesinde durduruldu. 14 düzensiz göçmen ve 3 organizatörün yakalandığı operasyonda 2 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. yakalanan göçmen kaçakçıları ve organizatörlerin tırdan çıkarılma anı ise dikkatlerden kaçmadı.

Van’dan yola çıkan göçmen kaçağı dolu tır Sakarya’da yakalandı

14 düzensiz göçmen ve 3 organizatörün yakalandığı operasyonda 2 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yakalanan göçmen kaçakçıları ve organizatörlerin tırdan çıkarılma anı ise dikkatlerden kaçmadı.

Van’dan yola çıkan göçmen kaçağı dolu tır Sakarya’da yakalandı

Sakarya’da kaçakçılık ve göçmen kaçakçılığı ile mücadele çerçevesinde operasyonlar sürüyor. Sakarya İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı ve İstihbarat ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri Van’dan, İstanbul iline doğru yola çıkan tırın içerisinde göçmen taşındığı bilgisine ulaştı. Harekete geçen jandarma ekiplerince fiziki takibe alınan tır, Hendek ilçesi Organize Sanayi Sitesi mevkiinde durduruldu. Tırın içerisinde 14 düzensiz göçmen ve 3 organizatör yakalandı. Şüphelilerden M.A.A. (45), gerçekleştirilen işlemlerin ardından adli kontrol şartı ile serbest kaldı. Diğer 2 organizatör B.A. (29) ve İ.H.B. (31) ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şehirde göçmen kaçakçılığına göz açtırmayan Sakarya İl Jandarma Komutanlığı’ndan ‘göçmen kaçakçılığı ve insan ticaretinin’ her türlüsü ile mücadelenin artarak devam edeceği bildirildi.

Van’dan yola çıkan göçmen kaçağı dolu tır Sakarya’da yakalandı


Vali Balcı, çevreyolu Çalışmalarını Yerinde İnceledi


26 ilde yapılan namaz anketi! Sonuç hayal kırıklığı


BAŞKA HABER OKU


Sakarya’nın Erenler ilçesinde kamyonete arkadan çarparak yola savrulan 20 yaşındaki motosiklet sürücüsü Hale Rüzgar’a karşı yönden gelen otomobil çarptı. Kask ile diğer koruyucu ekipmanları da tam olan ve olay yerinde hayatını kaybeden genç kızdan geriye fotoğrafları kaldı.

Kaza, saat 10.40 sıralarında Çaybaşıyeniköy-Kayalar Reşitbey mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karapürçek istikametinde seyir halinde olan Hale Rüzgar (20) idaresindeki 54 ACY 051 plakalı motosiklet, aynı istikamette seyir halinde olan ve dönüş için manevra yapan Halil İbrahim B. (36) kontrolündeki 54 BG 951 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile yola savrulan motosiklet sürücüsü Hale Rüzgar’a, karşı yönden gelen M.A.B. (35) idaresindeki 54 ACE 770 plakalı otomobil çarptı. Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Adrese ulaşan sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, genç motosiklet sürücüsü Rüzgar’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Genç kızdan geriye fotoğrafları kaldı

Öte yandan genç kızın; kask, dizlik ve diğer koruyucu ekipmanları giydiği ancak bunların da yetersiz kaldığı görüldü. Ömrünün baharında motosiklet kazasının kurbanı olan 20 yaşındaki Hale Rüzgar’dan geriye fotoğrafları kaldı.

Koruyucu ekipmanları tamdı ama yeterli olmadı: 20 yaşındaki genç kızdan geriye fotoğrafları kaldı
Koruyucu ekipmanları tamdı ama yeterli olmadı: 20 yaşındaki genç kızdan geriye fotoğrafları kaldı
Koruyucu ekipmanları tamdı ama yeterli olmadı: 20 yaşındaki genç kızdan geriye fotoğrafları kaldı

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.