Van’da yüzme bilmeyen kalmasın!

Van Gençlerbirliği spor kulübü yüzme kurslarına ilgi her geçen gün biraz daha artıyor. Kulüp kendi bünyesinde oluşturduğu kadro göz dolduruyor.

Van’da yüzme bilmeyen kalmasın!
Yayınlama: 23.07.2024
A+
A-

Serbest Yüzme, Sırt Üstü Yüzme, Kurbağalama Yüzme ve Kelebek Yüzmenin yanında birçok alanda faaliyet gösteren Van Gençlerbirliği Spor Kulübü tarafından Van’da sporcu yetiştirmek adına önemli bir adım atıldı.

Kulüp yetkilileri, Van’da 3 ilçede yetişkin ve çocuklara yönelik kurs açtıklarını belirterek amaçlarının Van gibi güzel bir memlekette spor adına güzel projeler üreterek kentimizin adın başka il ve ülkelerde temsil edecek sporcular yetiştirmek olduğunu vurgulayarak bu kursları ağırlık verdiklerini söylediler.

Özellikle yüzme branşına olan ilgiye kayıtsız kalmayarak kurs başlattıkları belirten kulüp yetkilileri bu kurslarda çıkan her çocuğumuz bir sporcu kimliği kazanarak ileriki hayatlarını önemli bir adım atmış olacaklar.

Van’da profesyonel antrenörler eşliğinde kayıtların alındığı ve bu kapsamda oluşturulacak grupların çalışmalara başlandığı belirtildi.

Çocuklarını kayıt eden velilerinde olumlu görüşler söylediğini belirten kulüp yetkilileri “ tabi Van gibi güzel ve kıymetli bir ilimizde bir iki tane yüzme havuzu yerine birden çok olimpik veya yarı olimpik havuzların olması çocuklarımız için çok önem arz ettiğini belirtmek isteriz. Her yaşta insanları yüzme ve hayat kurtarma tekniklerini öğrenmesi gerektiğini bu açıdan Van Gençlerbirliği Spor Kulübü olarak elimizden gelen imkanlar dahilinde bu kurslara devam edeceğimiz belirtmek isteriz.”

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.