Van’da kurbanlıkların bu yılki fiyatları belli oldu!

Kurban Bayramı’na sayılı günler kalırken, Türkiye’de en çok küçükbaş hayvan sayısına sahip olan Van’da kurbanlık fiyatları da araştırılmaya başlandı.

Van’da kurbanlıkların bu yılki fiyatları belli oldu!
Yayınlama: 14.06.2024
A+
A-

İşte küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları

Van’da kurbanlık alımını son güne bırakmak istemeyen vatandaşlar canlı hayvan pazarına akın ederken Van’da ortalama küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları da belli oldu. Peki, Van’da kurbanlık fiyatları ne kadar? Küçükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte Van’da kurbanlık fiyatları…

 

Van’da kurbanlık fiyatları, bayram haftasına girilmesiyle birlikte vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Küçükbaş ve büyükbaş kurban fiyatları hakkında bilgi edinmek isteyen vatandaşlar, Canlı Hayvan Pazarına gitmeden önce internet üzerinden araştırmalarını gerçekleştiriyor. Peki, Van’da küçükbaş ve büyükbaş hayvan fiyatları ne kadar?

“VAN’DA BÜYÜKBAŞ VE KÜÇÜKBAŞ HAYVAN FİYATI NE KADAR?”

Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşlar kurbanlık fiyatlarını merak ediyor. Ülke genelinde küçükbaş ve büyükbaş kurban fiyatları belli olurken, Van’da da kurbanlık fiyatları merak ediliyor. Peki, Van’da kurbanlık fiyatları ne kadar?

“KURBANLIK HAYVAN FİYATLARI ARTTI”

Küçükbaş hayvan varlığı açısından ülkenin lider kenti olan Van’da geçtiğimiz yıla oranla kurbanlık fiyatları büyük oranda arttı. İşte Van’da kurbanlık hayvan fiyatları…

  • Van’da küçükbaş hayvan fiyatları 8 bin TL’den başlarken, bu fiyatlar 20 bin TL’ye kadar çıkıyor.
  • Van’da büyükbaş hayvan fiyatları 70 bin TL’den başlayıp 230 bin TL’ye kadar çıkıyor.

KAYNAK: ŞEHRİVAN HABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.