Van’da kayıp Rojin için arama köpekleri devrede

Rojin kabaiş için arama çalışmaları 15 gündür aralıksız sürüyor.  Van YYÜ öğrencisi 21 yaşındaki Rojin Kabaiş, kaybolmasının üzerinden 15 gün geçmesine rağmen hala bulunamadı. Arama çalışmalarına, AFAD ekipleri köpekli arama timleriyle devam ediyor.

Van’da kayıp Rojin için arama köpekleri devrede
Yayınlama: 12.10.2024
Düzenleme: 12.10.2024
A+
A-

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) öğrencisi olan Rojin Kabaiş için arama çalışmaları 15 gündür aralıksız sürüyor.

Van YYÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği birinci sınıf öğrencisi olan Rojin Kabaiş (21), üniversiteye yeni kayıt yaptırdıktan sonra Diyarbakır’dan Van’a gelip, 25 Eylül günü yurda yerleşmişti.

Kayıp Rojin Kabaiş 15 gündür aranıyor

27 Eylül günü ise kaldığı yurtta yemek yedikten sonra Van Gölü sahiline inmek üzere ayrılırken güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde üstünde eşofmanları olan ve turnikeden geçtiği sırada telefonla ilgilendiği görülen Rojin’den 15 gündür haber alınamıyor. Diyarbakır’dan gelen baba Nizamettin ve anne Aygül Kabaiş’in de yakından takip ettiği arama çalışmaları bugün de sürüyor.

Koordinasyon merkezinde hazırlanarak alana çıkan ekipler, Kabaiş’i hem Van Gölü’nde hem de kıyıda aramaya devam ediyor.


YENİ GELİŞMELERİ OKU


Van’da kayıp Rojin için umutlu bekleyiş sürüyor

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) öğrencisi 21 yaşındaki Rojin Kabaiş, kaybolmasının üzerinden 15 gün geçmesine rağmen hala bulunamadı. Arama çalışmalarına, AFAD ekipleri köpekli arama timleriyle devam ediyor.

Kayıp Rojin Kabaiş 15 gündür aranıyor
YYÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi olan Rojin Kabaiş, üniversiteye yeni kayıt yaptırarak Diyarbakır’dan Van’a gelmişti. 27 Eylül 2024 tarihinde, kaldığı yurtta yemek yedikten sonra Van Gölü sahiline gitmek için yurttan ayrıldı. Ancak o günden bu yana kendisinden haber alınamadı.

Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün (AFAD) arama kurtarma ekipleri, Van Gölü kıyısında köpeklerle yeni izler aramaya devam ediyor. Aile ve yakınları endişeyle beklerken, ekipler kayıp öğrenciyi bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kayıp Rojin Kabaiş 15 gündür aranıyor


Bir milyar kişinin ruh sağlığı bozuk

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.