Van’da çıkan yangında 7 iş yeri bir kamyonet küle döndü

Van’ın İpekyolu ilçesi hayvan pazarı yanında bulunan Saman pazarında çıkan yangında 7 iş yeri ve bir kamyonet kullanılamaz hale geldi.

Van’da çıkan yangında 7 iş yeri bir kamyonet küle döndü
Yayınlama: 06.07.2023
A+
A-

Sıhke gölü yanında yer alan Samancıların olduğu pazarda dün gece saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangında, 7 dükkan ve bir kamyonet kullanılamaz hale gelirken, bazı iş yerlerinde de zarar gördü.

Yangın, Başkan Van emniyetin TOMA’ları olmak üzere Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve diğer kurumlar olayın olduğu yerde ekip göndererek destek bulunuldu.

Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı İpekyolu, Tuşba, Gevaş, Edremit ve Kurubaş grup amirlikleri, Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin toplumsal olaylara müdahale araçlarının müdahalesi, AFAD, Karayolları, DSİ ve Orman İşletme müdürlüklerinin de araç desteğiyle kontrol altına alınmıştı.

Van’da çıkan yangında 7 iş yeri bir kamyonet küle döndü

Van’da çıkan yangında 7 iş yeri ve bir kamyonet kullanılamaz hale geldi, bazı iş yerlerinde de hasar oluştu.

Bostaniçi Mahallesi’ndeki sitede dün gece saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan ve yaklaşık 5 saat süren müdahalenin ardından kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları devam ediyor.

Korku dolu gecenin ardında günün ağarmasıyla hasarın daha net görüldüğü sitede il belirlemelere göre 7 dükkan ve bir kamyonet kullanılamaz hale geldi.

Van’da çıkan yangında 7 iş yeri bir kamyonet küle döndü

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.