Van’da bölgenin İlk Sosyal Hizmet Kampüsünde son durum

Vali Ozan Balcı, binaların hızla yükseldiği bölgenin ilk Sosyal Hizmet Kampüsünde incelemelerde bulunarak yüklenici firma sahibinden bilgi aldı.

Van’da bölgenin İlk Sosyal Hizmet Kampüsünde son durum
Yayınlama: 25.11.2023
Düzenleme: 25.11.2023
A+
A-

Van’da bölgenin İlk Sosyal Hizmet Kampüsü Hızla Tamamlanıyor

Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bölgenin ilk ve tek sosyal hizmet kampüsünün inşaatında incelemelerde bulunan Vali Ozan Balcı,  yüklenici firma sahibinden son durum bilgisi bilgi aldı.

Geçtiğimiz aylarda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın katıldığı törenle temeli atılan bölgenin ilk sosyal hizmet kampüsünde çalışmalar aralıksız sürüyor.

Türkiye’de tek örneği Tokat ilinde bulunan ve Van’da ise bölgenin ilk sosyal Hizmet Kampüsü, İpekyolu caddesi üzerinde bulunan galericiler sitesi bitişiğindeki 67 bin 961 metrekarelik alan üzerine inşa ediliyor.

Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Vali Balcı, kampüsün tamamlanmasıyla engelliler ve ailelerinin yükünü hafifleteceğini belirterek, “Engelli ailelerini çok önemsiyorum. Onların dertleriyle dertleniyoruz. Engelli çocuklarımız, insanlarımız, engelli ailelerimizin yükünü almak, onlara yardımcı olmak için çok güzel bir yatırım yapıyoruz. Sosyal Hizmet Kampüsü içerisinde aktif yaşam merkezi, engellilerin meslek kazanacağı alanlar, ağır mental ve zihinsel engelliler için rehabilitasyon merkezleri bulunuyor” dedi.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.