Van’da bir kayıp haberi daha!

SON DAKİKA HABER: Van’da endişe verici bir kayıp haberi daha geldi. 16-17 yaşlarındaki Süleyman Yetik’ten bir süredir haber alınamıyor.

Van’da bir kayıp haberi daha!
Yayınlama: 17.10.2024
A+
A-

Van Büyükşehir Belediyesi, 16-17 yaşlarında bulunan Süleyman Yetik’in bir süredir kayıp olduğunu sosyal medya hesaplarında X üzerinden duyurdu.

16 yaşındaki gençten haber alınamıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Süleyman Yetik’in ailesinin büyük bir endişe içinde olduğu belirtildi. Gencin en son Van’da görüldüğüne dair bilgilere ulaşan belediye, vatandaşlardan yardım istedi.

“Süleyman Yetik’i görenler, lütfen 444 44 65 numaralı çağrı merkezini veya belediyenin sosyal medya hesaplarını kullanarak bilgi versinler.” şeklinde yapılan çağrıda, genç çocuğun bulunmasına yönelik tüm vatandaşların duyarlı olmaları istendi.

İşte Van Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o paylaşım:

Süleyman Yetik. 16-17 yaşlarında. Ailesi Süleyman’dan bir süredir haber alamıyor. En son Van’da görüldüğüne yönelik bilgi belediyemize ulaşmıştır. Süleyman Yetik’i görenlerin sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla veya 444 44 65 numaralı çağrı merkezimize bilgi vermesi önemle rica olunur.” Denildi.


Van'da bir kayıp haberi daha!

KAYNAK: Van Büyükşehir Belediyesi

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.