Van’da 51 Kadın İçin Yapılan Konutlarda son durum

Birçok alanda başlatılan projeleri tamamlamak için çalışan Vali Ozan İhtiyaç sahibi kadınlar için yapılan 51 konutun yapıldığı alanda incelemelerde bulundu.

Van’da 51 Kadın İçin Yapılan Konutlarda son durum
Yayınlama: 25.09.2024
Düzenleme: 25.09.2024
A+
A-

Yeni Konutlar Ekim’de Teslim Edilecek!

Van Valisi Ozan Balcı, il genelinde devam eden birçok projeye ek olarak, eşini kaybetmiş ihtiyaç sahibi 51 kadın için inşa edilen konutlarda incelemelerde bulundu. Yapımı hızla devam eden konutların, Ekim ayı sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Van’da 51 Kadın İçin Yapılan Konutlarda son durum

Vali Balcı son durumu paylaştı

Konuyla ilgili sosyal medya üzerinde bir açıklamada bulunan Van Valisi Ozan Balcı,” Vanlı hemşerilerimize katkı sağlamak için ekip arkadaşlarımızla beraber canla başla çalışıyoruz. Bu gördüğümüz alanda da eşini kaybetmiş, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kadınlarımızı 51 tane konut yaptık, İnşallah Allah’ın izniyle Ekim sonu itibariyle anahtarlarda vermiş olacağız. Yapımda emeği geçen mühendis, mimarları ofis arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Devletimizin gerçek sahibi milletimizin kaynaklarıyla bu 51 konutun yapımını gerçekleştirmiş olduk. Vatandaşlarımıza ihtiyaç sahibi eşini kaybetmiş kadınlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Devletin Vatandaşa Yakınlığı

Projenin tamamlanmasıyla birlikte, ihtiyaç sahibi kadınlar daha güvenli ve konforlu bir yaşam alanına kavuşacak. Vali Balcı da yaptığı açıklamada, devletin vatandaşına olan yakınlığını bir kez daha vurgulayarak, “Devletimizin gerçek sahibi milletimizin kaynaklarıyla bu 51 konutun yapımını gerçekleştirmiş olduk. Vatandaşlarımıza ihtiyaç sahibi eşini kaybetmiş kadınlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.