Van TSO’da Yönetim Değişti! İşte Yeni Yönetimin Tam Listesi

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkanı Necdet Takva, meclis üyelerinin oylarının tamamladı. Yeni yönetim belli oldu.

Van TSO’da Yönetim Değişti! İşte Yeni Yönetimin Tam Listesi
Yayınlama: 31.12.2022
A+
A-

İlk olarak 22 Ekim’de sandığa giden Van Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, 19 grup için oylarını kullandı. 22 Ekim’de yapılan seçimlerde Beyaz Liste’nin çok sayıda Sahte Yetki Belgesi ile oy kullanıldığı tespitinin yapıldığı nedeniyle, Mavi Liste’nin itirazı sonucunda, Tarım ve Hayvancılık grubu olan 1. Meslek Komite Grubu seçimi iptal edildi. Daha sonra İl Seçim Kurulu tarafından 17 Aralık’ta seçimlerin tekrarlanması konusunda karar alındı.

17 Aralık’ta tekrarlanan 1. Meslek grubu seçimlerinde Mavi Liste’nin adayı Necdet Takva 79 oy alırken, Beyaz Liste adayı Zahir Kandaşoğlu ise 77 oy aldı.

17 Aralık’ta yapılan 1. Grup seçimlerinde İpekyolu İlçe Seçim Kurulu flaş bir karar alarak Kandaşoğlu cephesinin “Biri Bizi Gözetliyor” itirazını kabul etti ve seçimlerin iptal edilmesi yönünde karar verdi.

Sonrasında Mavi Listenin adayı Necdet Takva, Yüksek Seçim Kurulu’na itirazda bulundu. Yüksek Seçim Kurulu 11 Yüksek Hakimin oy birliği ile İl Seçim Kurulunun vermiş olduğu kararın yanlış olduğunu belirterek, ilçe seçim kurulunun vermiş olduğu kararı onadı. Yüksek Seçim Kurulu’nun kararı sonrası Necdet Takva’nın başkanlığı resmen onaylandı.

Bugün yapılan yönetim kurulu seçimi, genel kurul delege seçimi ve disiplin kurulu seçimlerinde ise Necdet Takva, kullanılan oyların tamamını alarak güven tazeledi.

Başkan Takva yaptığı açıklamada: “Bugün gerçekleştirdiğimiz Van TSO seçimlerinde, kurullara ait oyumuzu kullandık. Bizlere teveccüh gösteren tacir ve sanayicilerimiz başta olmak üzere, dualarını esirgemeyen büyüklerimize ve manevi destekleri ile bizleri yalnız bırakmayan üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

VAN TSO YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER:

  1. Necdet Takva
  2. Burak Gültepe
  3. Fevzi Çeliktaş
  4. Fahri Borak
  5. Kadir Gülgeldi
  6. Mehmet Değer
  7. Mahmut Köroğlu
  8. Ömer Yılmaz
  9. Reşit Yaren
  10. Serdar Balandi
  11. Veysel Parin

VAN TSO YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER:

  1. Sefa Tekin
  2. Turan Avcı
  3. Veysi Gözütok
  4. Faruk Altınal
  5. Letif Ersanlı
  6. Abdurrahman Bayram
  7. Turgay Atacan
  8. Mahacir Mercan
  9. Fırat Ece
  10. Mehmet Kadri Girgin
  11. vanhavadis

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.