Van TSO Depremi kampanyası başlattı

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO), Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara/ölümlere neden olan depremden etkilenen vatandaşlar için kampanya başlattı.

Van TSO Depremi kampanyası başlattı
Yayınlama: 06.02.2023
A+
A-

SOBA VE KAN BAĞIŞI İÇİN ÇAĞRISI

Van TSO’nun resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada ilk etapta ihtiyaç duyulan tüplü soba ve kan bağışı için çağrıda bulunuldu.

DUYURULAR YAPILDI

Paylaşımda; “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde yüzlerce kişinin hayatını kaybetmesine neden olan depremden etkilenen vatandaşlarımız için TOBB öncülüğünde yardım kampanyası başlatılmıştır. İlk etapta tüplü sobaya ihtiyaç duyulmaktadır. Tüplü soba temin edebileceklerin odamıza teslim etmesini, ayrıca yaralılar için gerekli olan kan bağışlarınızı da Kızılay üzerinden gerçekleştirmenizi rica ederiz.” denildi.

TAKVA: HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK

Yapılacak desteklerle ilgili bir paylaşımda Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva’dan geldi. Başkan Takva paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Odamız tek merkezden yapılacak deprem yardımlarına aracılık etmek üzere hazırlıklarını tamamlamıştır. Üyelerimiz, yapacakları yardımları AFAD’a iletmek üzere tutanakla odamıza teslim edebilir veya lojistik için bize ulaşabilirler. Van TSO destek hattı: Önder : 0541 973 31 19”

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.