Van AFAD’tan Rojin açıklaması

SON DAKİKA GELİŞMESİ: Van İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü kaybolan VANYYÜ öğrencisi  Rojin Kabaiş için bir açıklamada bulundu.

Van AFAD’tan Rojin açıklaması
Yayınlama: 03.10.2024
Düzenleme: 04.10.2024
A+
A-

27.09.2024 Cuma günü Saat: 19:00 sularında kaldığı yurtta akşam yemeğini yedikten sonra dışarı çıkan ve geri dönmeyen 21 yaşındaki Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rojin Kabaiş’in arama çalışmaları hakkında bilgi paylaştı.

Van İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü  tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada çalışmaların ilk günden bu yana aralıksız devam ettiğini duyurdu.

Van AFAD'tan Rojin açıklaması

Van AFAD’in yaptığı açıklamada, “27.09.2024 Cuma günü Saat: 19:00 sularında kaldığı yurtta akşam yemeğini yedikten sonra dışarı çıkan ve geri dönmeyen 21 yaşındaki Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Çocuk Gelişi Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi R.K isimli vatandaşın kaybolduğu ihbar bilgisi ekiplerimize iletilmiştir.

Van AFAD'tan Rojin açıklaması

Alınan ihbar üzerine; İl Müdürlüğümüzün Arama Kurtarma Ekiplerinden 6 Araç 20 personel süratle bölgeye sevk edilmiştir.

Arama ve Kurtarma Ekiplerimiz, Van Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Sahil Güvenlik Ekipleri ile Sivil Toplum Kuruluşlarının Arama Kurtarma Ekipleri ile R.K isimli vatandaşın Van Gölü içerisinde ve kıyısında arama kurtarma çalışmaları 5. gününde tüm hızıyla devam etmektedir.” denildi.


Van Şehir Hastanesi projesi için İhale tarihi netleşti!


Van’ın bir ilçesi daha Geçici Özel Güvenlik Bölgesi ilan edildi

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.