Vali Balcı, çevreyolu Çalışmalarını Yerinde İnceledi

İlimizin uzun yıllardır beklenen projelerinden biri olan Van Çevre Yolu’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Van Valisi Dr. Ozan Balcı, çevre yolunda incelemelerde bulunarak son durumu yerinde gördü.

Vali Balcı, çevreyolu Çalışmalarını Yerinde İnceledi
Yayınlama: 28.09.2024
Düzenleme: 28.09.2024
A+
A-

Van Valisi Dr. Ozan Balcı, ilimizin önemli projelerinden biri olan Van Çevre Yolu’nda incelemelerde bulundu.

Yapım çalışmalarının son durumunu yerinde görmek isteyen Vali Balcı, Karayolları Bölge Müdürü Demirhan Erol’dan detaylı bilgi aldı.

Yapım aşaması devam eden Van Çevre Yolu, tamamlandığında kentin ulaşım sorunlarına önemli ölçüde çözüm getirecek. Projenin ilerleyişiyle yakından ilgilenen Vali Balcı, inceleme sırasında yetkililerden çalışmaların ne kadar sürede tamamlanacağı ve yolun güzergahı hakkında bilgi aldı.

Vali Balcı, çevreyolu Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Vali Balcı’nın Açıklamaları

Sosyal medya üzerinde yapılan paylaşımda açıklamalarda bulunan Vali Balcı, Van Çevre Yolu projesinin ilimiz için büyük önem taşıdığını belirtti. Vali, “Bu proje, hem şehir trafiğini rahatlatacak hem de bölgenin ekonomik gelişimine katkı sağlayacaktır. Çalışmaların titizlikle yürütülmesi için gerekli tüm destekleri veriyoruz.” dedi.

Vali Balcı, çevreyolu Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Projenin Önemi

Van Çevre Yolu projesi, kentin ulaşım ağına önemli bir halka ekleyecek. Proje ile birlikte şehir içi trafiği rahatlayacak, trafik kazaları azalacak ve bölgedeki ulaşım bağlantıları güçlenecek.


Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.