Uluslararası Beka Hareketi Derneği Başkanı  Aladağ’tan Kuşan’a Hayırlı olsun ziyareti

Uluslararası Beka Hareketi Derneği Başkanı Servet Aladağ, İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Uluslararası Beka Hareketi Derneği Başkanı  Aladağ’tan Kuşan’a Hayırlı olsun ziyareti
A+
A-

Uluslararası Beka Hareketi Derneği Başkanı Servet Aladağ ve beraberindekiler AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret ederek, İpekyolu İlçe Başkanlığı görevine yeni atanan Yavuz Kuşan ve yönetimine başarılar diledi.

Uluslararası Beka Hareketi Derneği Başkanı Servet Aladağ Dernek olarak Başkanımızın yanında olduklarını söyleyerek yaptığı faaliyetlerde kısaca bahsetti.

Uluslararası Beka Hareketi Derneği Başkanı  Aladağ’tan Kuşan'a Hayırlı olsun ziyareti

Başkan Aladağ dernek olarak iyi projelerinin olduğu belirterek ileriki günlerde 16 sanatçının da katılım sağlayacağı geniş bir konser yapacaklarını ifade etti. Başkan Aladağ Yavuz Kuşan’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Uluslararası Beka Hareketi Derneği Başkanı Servet Aladağ ve beraberindekilerin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Yavuz Kuşan, uzun süredir Ak Parti Teşkilatında çeşitli kademlerinde görev yaptığı şimdi ise İpekyolu İlçe Başkanlığı görevini yürüğünü belirterek bu zorlu yolda birlik ve beraberlik içinde bu bayrağı dalgalanmasına vesile olacağını söyledi.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.