Şehrin yıldızları yıldızları ile buluşuyor

Şehrin Yıldızları “Stars city” projesi geniş katılımlı bir ortaklık girişimi sonucunda şekillendi. Şehrin Yıldızları, “Stars city” projesi ile çok yakında sevenleri ile buluşacağı söylendi.

Şehrin yıldızları yıldızları ile buluşuyor
Yayınlama: 02.10.2024
A+
A-

Şehrin Yıldızları çok yakında

Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM),   Havadis Medya grubu ve Aypaş Basın Yayın Medya San. Tic. ve Ltd. Şti. tarafından ortak girişim olarak düzenlenecek.

Kamuoyunda büyük bir yankı uyandıran proje;  “  Şehrin Yıldızları” “  stars of the city” kısaca “stars city” olarak bilinen proje yakında sizlerle buluşacak.

Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Genel Başkanı ve Havadis Media grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yazlık ve ekibi tarafından daha önceki yıllarda düzenlenen “  Van Oscar Ödülleri” ve “Altın Göl başarı ödülleri” ülke çapında oldukça ses getirdiği bilinmektedir.

Başarılı çalışmaların neticesinde, kamuoyunda isim değişikliği konusunda önemli bir fikir oluştu. Güzel yapılan çalışmalara, güzel bir isimle uluslararası arenada daha etkili olabilmesi ve Ülkenin her şehrine hitap edebilecek bir ödül töreni olması anlamında, isim konusunda önemli çalışmalar ve araştırmalar yapıldı.

Yapılan çalışmalar neticesinde, Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Havadis Medya grubu ve Aypaş Basın Yayın Medya Kuruluşu bünyesinde ortak girişim olarak yapılacak olan ödül törenin isminin, “Şehrin Yıldızları” “Stars of the city” kısaca “Stars City” ismi ile ödül töreninin yapılmasına karar verildi. Bu doğrultuda, ödül töreninin tarihi net olmamakla birlikte, çok yakın bir tarihte, Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Havadis Medya grubu ve Aypaş Basın Yayın Medya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kuruluşları tarafından ortak girişim olarak çalışmalar yürütülerek, “Şehrin Yıldızları” “stars city” geniş kapsamlı bir ödül töreni düzenlenecek.

2025 Yılının ilk dört ayı içerisinde ilki Van’da düzenlenecek olan; “Şehrin Yıldızları” “stars city” ödül töreni daha sonra, dönemsel olarak her yıl farklı şehirlerde yapılacak. Ödül töreni 12 farklı kategoride yapılacak. “Şehrin Yıldızları” “stars city” Ödülleri, faaliyet gösterdikleri şehirlerde rüştünü ispatlamış, bulundukları şehre faydaları olmuş, çalıştığı alanda üstün başarılara imza atmış kişilere veya firmalara verilecektir.

Şehrin yıldızları yıldızları ile buluşuyor

Ödüllün amacı: insanları işlerine daha çok motive etmek ve bir rekabet ortamı oluşturmak.  Diğer bir anlamda ödül, bir koşula bağlı olarak verilen ve belli bir başarının ortaya çıkmasını sağlayan önemli bir etkinliktir.

“Şehrin Yıldızları” Neden Harika Bir İsim? “Şehrin yıldızları” özgün bir isim! Telaffuzu oldukça kolay!  Oldukça kısa bir isim. Bu anlamda bu önemli isim üzerinde karar verildi.

Ödül, insanların kariyerinde önemli bir yere sahiptir. Birçok kişi, “Şehrin Yıldızları” “Stars city” ödüllerine aday olabilir ama ödülü almak öyle kolay olmayabilir. “Şehrin Yıldızları” “Stars city” Ödül töreni, çok anlamlı ve çok önemli bir program olacak. Şehrin Yıldızları ödül töreninde, dünyanın değişik yerlerinde çok önemli ve çok yetkili isimler yar alacak.

 

Kaynak: VAN HAVADİS

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.