Sahipsiz memleket! Yolcular Ankara’da, valizleri Van’da!

Son 3-4 yılda uçak sefer sayısının büyük oranda azaldığı, hemen her gün rötarlı uçuşların gerçekleştiği Van’da uçuş krizi bu yaz mevsiminde de büyüyerek devam ediyor.

Sahipsiz memleket! Yolcular Ankara’da, valizleri Van’da!
Yayınlama: 07.07.2024
A+
A-

Van’da sahipsizlik büyüyor!

Van-Ankara seferi yapan AJET havayolu şirketine ait uçakta ise büyük bir kriz daha yaşandı. Uçuş 2.5 saatin ardında gecikmeli olarak gerçekleşirken valizlerinin Van’da unutulduğunu öğrenen yolcular ise hem büyük bir şaşkınlık yaşadı hem de yaşanan olay sonrası büyük bir öfke yaşadı.

 

Van’da kronik bir sorun haline gelen uçuş problemi gündemden düşmüyor. Yaz sezonunun gelmesiyle Van’a uçak seferi bulmak yine imkânsız hale geldi. Son yaşanan trajik komik olayda ise Van’daki uçuş sorununun geldiği noktayı gösterdi. Van-Ankara seferi yapan AJET havayolu şirketine ait uçak, 2.5 saatin ardında gecikmeli olarak iniş yaparken Ankara’ya inen yolcuların valizleri Van’da unutulması ise yolcuları çileden çıkardı.

UÇAK SEFERLERİNİN YETERSİZLİĞİ VE FAHİŞ BİLET FİYATLARI

Vanlıların canını sıkan uçuş sorunları, son olayla birlikte yeniden gündeme geldi. Uçak seferlerinin yetersizliği, bilet fiyatlarındaki fahiş artış ve uçuş iptalleri, bölge halkını zor durumda bırakıyor. Dün yaşanan olay, bu sorunların ne denli ciddi boyutlara ulaştığını bir kez daha gözler önüne serdi.

RÖTARLI UÇUŞLAR VE UNUTULAN VALİZLERİ

Van’dan Ankara’ya gitmek isteyen vatandaşlar, uçakta 2,5 saat gecikmeli olarak Ankara’ya ulaştı. Yolcular gecikme nedeniyle tepki gösterirken, AJET havayolu şirketinin valizleri Van’da unuttuğu ortaya çıktı. Ankara’ya ulaşan yolcular, valizlerinin Van’da kaldığını öğrendiğinde büyük bir şaşkınlık ve öfke yaşadı.

Van’da sahipsizlik büyüyor! Yolcular Ankara'da, valizleri Van'da!

İŞ İNSANI FERİDUN IRAK’TAN SERT TEPKİ

Vanlı iş insanı Feridun Irak, “Dün AJET Van-Ankara saat 21.05 uçağında yaşananlar: Uçak pist başı yapıyor sonra park yerine geri geliyor, 2,5 saat gecikmeyle nihayet uçak Ankara’ya iniyor. Şimdi sıkı durun; yolcuların tamamının valizleri Van’da bırakılmış. Allah müstahakınızı versin, bundan büyük rezalet olmaz. Yakın dostum oğlunun Eskişehir’de yapılacak düğünü için tüm ailesiyle birlikte bu uçakla gittiler. Şimdi kendileri orada, bütün eşyaları hediyeleri Van’da kalmış bulunuyor” dedi.

KAYNAK: ŞEHRİVAN HABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.