Özel okul ücretlerine ne kadar zam gelecek?

Yaşanılan zamlar sonrası velilerin gözleri Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den gelecek haberde. milyonlarca vatandaşın merak ettiği konu ise Özel okulların 2023 yılı eğitim ücretlerine ne kadar zam geleceği sorusu oldu.

Özel okul ücretlerine ne kadar zam gelecek?
Yayınlama: 02.01.2023
A+
A-

Konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, basın mensuplarının özel okulların 2023 zam oranlarına ilişkin karar alınıp alınmadığı konusunda sorulan soruyu yanıtladı.

Özel öğretim kurumlarının temsilcileri ile bir araya geldiklerini belirten Bakan Özer, amaçlarının 2023 yılında özel öğretim kurumlarının ücretinin ne olacağından ziyade yaşamış oldukları sorunları çözmek olduğunu söyledi.

Bakan ÖZER: “ Biz de kanaatlerimizi kendileriyle paylaştık”

Konuya bir açıklık getireceğini söyleyen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer “ bu hafta içerisinde tüm TEFE-TÜFE oranları belirlendikten sonra da oluşacak zammı, tekrar özel öğretim kurumları yöneticileriyle bir araya gelerek olgunlaştırarak kamuoyu ile paylaşacağız. Şu anda özel öğretim kurumlarının zammının ne olacağı ile ilgili hiçbir bilgi paylaşımı söz konusu değil.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.