Özalp’ta şiddetli yağmur sele döndü

Van’ın Özalp ilçesinde etkili olan sağanak, sele neden olurken bazı işyerleri ve evlerin bahçelerini su bastı. Yağmur nedeniyle kısa süre içerisinde cadde ve sokaklardaki su birikintileri vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Özalp’ta şiddetli yağmur sele döndü
Yayınlama: 10.07.2024
Düzenleme: 10.07.2024
A+
A-

Van’ın Özalp ilçesinde etkili olan sağanak sele neden olurken bazı iş yerleri ve caddeleri su bastı.

Kent genelinde 3 gündür etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken cadde ve sokaklar göle döndü, iş yerlerini su bastı. Bugün etkisini artıran yağışlar dolayısıyla bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, iş yerleri su altında kaldı. Ekipler, selin cadde ve sokaklara getirdiği çamuru temizlemeye başladı.

Özalp’ta şiddetli yağmur sele neden oldu

Özalp’ta şiddetli yağmur sele neden oldu


BAŞKA HABER OKU


Büyükşehir Belediyesi Kadın Futbol Takımı çeyrek finalde

Van Büyükşehir Belediyesi U-17 Kadın Futbol Takımı, yerel ve bölge şampiyonluğunun ardından Türkiye finalleri son 16 turunda da Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek adını son 8 takım arasına yazdırdı.

U-17 Kadın Futbol Türkiye Finalleri son 16 turu tamamlandı. Van’da grubunu namağlup lider tamamlayarak bölge şampiyonasında şampiyonluğunu ilan eden Van Büyükşehir Belediye Spor Kulübü U-17 Kadın Futbol Takımı, Bitlis’te oynadığı son 16 mücadelesinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nü 2-1 mağlup ederek 240 takım arasından çeyrek finale katılmaya hak kazandı.

Sonraki rakip Kayseri

Tecrübeli Teknik sorumlu Ramazan Bildirici ve Ferhat Demir yönetimindeki Vanlı kadınlar, Türkiye Futbol Federasyonu Kadın Ligleri tarafından belirlenen ve Galatasaray Spor Kulübü’nün de yer aldığı son 8 turunda Kayseri Kadın Futbol Takımı ile karşılaşacak.
13 Temmuz Cumartesi günü Elazığ’da oynanacak müsabaka saat 16.00’da başlayacak

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.