Önce eşini sonra 3 çocuğunu kaybetti

Bir evde çıkan yangında hayatını kaybeden 3 kardeş, yan yana toprağa verildi. 1 yıl önce de eşi ölen kadının ağıtları yürek dağladı.

Önce eşini sonra 3 çocuğunu kaybetti
Yayınlama: 22.01.2023
A+
A-

Annenin ağıtları yürek dağladı

Kahramanmaraş’ta Dulkadiroğlu ilçesi İsa Divanlı Mahallesi’ndeki yabancı uyruklu Atla ailesinin oturduğu evde dün gece geç saatlerde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Ekiplerin incelemesi ile evde çocukların da olduğu fark edilince sağlık ekiplerince müdahale edildi. Yangında 11 yaşındaki Zehra Elabdullah ile kardeşleri 3 yaşındaki Abdurrahman ve 1 yaşındaki Muhammed Atla hayatını kaybetti.

Önce eşini sonra 3 çocuğunu kaybetti

3 KARDEŞ YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİ

3 kardeşin cansız bedenleri Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi morgunda yapılan otopsinin arından Dulkadiroğlu ilçesi Kapıçam Şehir Mezarlığı’na getirildi. Burada ikindi namazı sonrası kılınan namazın ardından 3 kardeş yan yana toprağa verildi. Yaşları küçük olduğu için kardeşlerden Abdurrahman ve Muhammed Atla aynı mezara defnedildi.

Önce eşini şimdi de 3 çocuğunu kaybeden annenin ağıtları yürek dağladı

AĞITLARI YÜREK YAKTI

Çocukların annesi Meryem Atla, cenazede ayakta durmakta güçlük çekerken ağıtları yürek yaktı. Baba Muhammed Atla’nın ise bir yıl önce hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.