Milletvekili olmak isteyen il başkanları istifa ediyor

AK Parti de milletvekili olmak isteyen il başkanlarının istifaları başladı. Genel Merkez’le görüşerek milletvekili adayı olma talebi kabul edilen il başkanları birer birer istifa etmeye başladı.

Milletvekili olmak isteyen il başkanları istifa ediyor
Yayınlama: 26.01.2023
A+
A-

AK Parti İl Başkanı istifa etti

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “25 Mayıs 2019’dan bu yana devam eden bu şerefli görevimden, genel merkezimizin bilgisi dahilinde 2023 milletvekilleri seçimi sebebiyle affımı istemiş bulunmaktayım” dedi.

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin 

Tarih verildi! AK Parti’de üst üste istifalar başladı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, görevinden istifa ettiğini duyurdu.Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ellibeş, AK Parti çatısı altında 15 yıl belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü ifade ederek, “Rabbim bizlere il başkanlığı gibi çok önemli ve onur verici bu görevi de nasip etti. 25 Mayıs 2019’dan bu yana devam eden bu şerefli görevimden, genel merkezimizin bilgisi dahilinde 2023 milletvekilleri seçimi sebebiyle affımı istemiş bulunmaktayım. “

İlk istifa edenler kimler oldu?

AK Parti’de istifa eden ilk il başkanları Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin oldu.

Bugün de AK Parti Antalya İl Başkanı Ethem Taş, 2023 Yılı Genel Seçimleri milletvekilliği aday adaylığı dolayısıyla bugün itibariyle görevinden ayrıldığını duyurdu.

Ocak ayının sonuna kadar AK Parti Genel Merkezi’nin onayını alıp 30’a yakın il başkanının istifası bekleniyor.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.