Kurban Bayramı tatili kaç gün oldu! Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kameraların karşısında alınan kararları açıkladı. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

Kurban Bayramı tatili kaç gün oldu! Erdoğan açıkladı
Yayınlama: 04.06.2024
A+
A-

Kabine toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da beklenen depremle ilgili “Adım atmakta geciktikçe riskler daha da artacaktır. Şehirlerimizi depreme dayanıklı hale getirmek, hangi parti olursa olsun herkes için milli bir görevdir.” dedi.

BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

En düşük emekli aylığında Ocak 2023 tarihine kıyasla net yüzde 82 artışa gittik. 2023 yılı Ekim ayında emeklilerimizin tamamına bir defaya mahsus olmak üzere 5’er bin lira ödedik. Emekli ikramiyesi 2024 yılı itibarıyla yüzde 50 artışa 3 bin liraya çıktı. Kurban Bayramı ikramiyesini 10-14 Haziran tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırıyoruz.

 

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

 

Kurban Bayramı ikramiyelerinin 10-14 Haziran arasında ödeneceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram tatilinin de 9 gün olacağını açıkladı.

Kurban Bayramı ikramiyesinin 10-14 Haziran arasında emeklilerin hesaplarına yatırılacağını söyleyen Erdoğan, kamu çalışanları için bayram tatilinin de 9 gün olacağını açıkladı.

Kamu çalışanlarımız için 16 Haziran pazar günü başlayacak Kurban Bayramı sonrasındaki 2 günlük süreyi de idari izin kapsamına aldık. Böylelikle 9 günlük bir tatil imkanı sağlamış oluyoruz.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.