Karne haftasında veli tehlikesi! Okullara akın etiler

Yıl boyu ortaokul ve lise öğrencileri çeşitli derslerden sözlü ve yazılı sınavlarını oldular. Nihayetinde ise artık öğrencilerin ders notları belli oldu. Buna göre öğrenciler karne alacaklar.

Karne haftasında veli tehlikesi! Okullara akın etiler
Yayınlama: 09.06.2024
A+
A-

Ancak çocuklarının ders durumları kötü olan veliler okullara gelerek notlarla ilgili ricalarda bulunmakta, araya adam sokarak sınıfta kalacak olan çocuklarının bir üst sınıfa geçmesini talep etmekteler.

Yıl boyu düzenlenen sınavlardan geçersiz not alan yani neredeyse tüm dersler zayıf olan Öğrencilerin velileri bile okula gelerek öğretmenlerden çocuklarının sınıfta kalmaması için taleplerde bulunmaktalar.

Ders notları ile ilgili herhangi bir işlemin yapılamayacağı gerek öğretmenler gerekse okul yönetimi tarafından velilere defalarca dile getirilmesine rağmen en sonunda işi öğretmenleri ve okul yönetimine tehdit etmeye kadar götüren velilerimiz bulunmaktadır.

Sene sonundaki işlerin yoğunluğu düşünüldüğünde bir de işin içerisine bunun gibi tatsız hadiselerin her gün defalarca yaşanması durumu hem eğitim öğretimi hem de okulun mevcut işleyişini maalesef olumsuz etkilemektedir.

Hatta sene sonu şube öğretmenler kurul toplantısı neticesinde çocuğunun sınıfta kaldığı haberini alacak olan velilerin okula gelerek taşkınlık çıkarma durumları da düşünüldüğünde 10 Haziran tarihinden itibaren öğretmenleri ve okul yönetimini Müthiş derecede zor bir süreç beklemektedir.

Çocuklarının sınıfta kalmalarının tek sorumlusu olarak okul yönetimini ve öğretmenleri görebilecek durumda olan velilerin çokluğu ise korkutucu durumdadır.

Meb Hocam

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.