Kar fırtınası geliyor! Okul tatili uzayacak mı?

Son dakika haber: Kışın başında kurak bir dönem geçiren Türkiye nihayet kar yağışlarının etkisi altına giriyor. Özellikle İstanbul’da pazar günü itibariyle çok şiddetli kar fırtınası bekleniyor. Yarıyıl tatilinin uzayıp uzamayacağı ise merak ediliyor.

Kar fırtınası geliyor! Okul tatili uzayacak mı?
Yayınlama: 03.02.2023
Düzenleme: 03.02.2023
A+
A-

Türkiye’nin çok sayıda bölgesinde etkili olan kar yağışı pazar günü itibariyle İstanbul’da da etkisini hissettirecek. Gelen son dakika meteoroloji bilgilerine göre hava sıcaklığının 3 derecelere kadar düşmesi beklenirken neredeyse Türkiye’nin tamamı kar yağışından nasibini alacak.

Vorteks ve kar fırtınası geliyor! İstanbul dahil çok sayıda il...Okul tatili uzayacak mı?

İSTANBUL’DA BEKLENEN KAR YAĞIŞI BAŞLIYOR

İstanbulluların uzun bir süredir hasret kaldığı kar yağışı 5 Şubat Pazar günü itibariyle geliyor. Meteoroloji’den aldığımız bilgilere göre kar yağışı İstanbul’da Pazartesi ve Salı günü de aralıklarla etkili olacak. Pazar günü 2, Pazartesi ve Salı günü ise en düşük hava sıcaklığı 0 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Vorteks ve kar fırtınası geliyor! İstanbul dahil çok sayıda il...Okul tatili uzayacak mı?

OKUL TATİLİ UZAYACAK MI?

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, İstanbul’da şiddetli bir yağışının yaklaştığını ve öğrenciler için tatilinin uzama ihtimali olduğunu belirtti.

Ökten sosyal medya hesaplarından, “Çok önemli bir husus. İstanbul’a geçen sene 24 Ocak’taki gibi bir kar fırtınası gelebilir. Yine bir vortex kar yağışı. Saatler içerisinde yüksek bir kar birikimi olabilir ve rüzgar hızı bu sefer 100 km’ye kadar çıkabilir. Okul tatili uzayacak gibi görünüyor” dedi.

Kar yağışının keyfini çıkarmayı planlayan öğrenci ve velilerin bir gözü de illerin valiliklerinden gelecek olan tatil haberlerinde olacak.

haber7

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.