İşte en başarılı kadın belediye başkanları

ORC Araştırma şirketi, Türkiye’deki kadın büyükşehir belediye başkanlarına ilişkin kamuoyu araştırması yaptı. Yapılan araştırmanın sonuçları ise “Kadın Büyükşehir Belediye Başkanlarının Başarı Düzeyi” başlığıyla açıklandı.

İşte en başarılı kadın belediye başkanları
Yayınlama: 16.09.2024
Düzenleme: 16.09.2024
A+
A-

ORC Araştırma şirketi, ‘Türkiye genelinde tanınma oranı en yüksek kadın belediye başkanları’, ‘Yerel yönetimlerde kadın temsilcilere bakış’ ve ‘Başarı oranı en yüksek kadın belediye başkanları’ araştırmasının sonuçlarını açıkladı.

ORC Araştırma, başarı oranı en yüksek kadın belediye başkanları anketini paylaştı. Buna göre; büyükşehir belediyelerinde en başarılı başkan AK PART’li Fatma Şahin olurken, büyükşehir ilçe belediyelerinde CHP’li Sinem Dedetaş dikkat çekti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bir araştırma şirketinin verilerine göre Türkiye’de en beğenilen kadın büyükşehir belediye başkanı olarak öne çıktı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bir araştırma şirketi verilerine göre Türkiye’de en beğenilen kadın büyükşehir belediye başkanı oldu.

Bir araştırma şirketi, Türkiye’deki kadın büyükşehir belediye başkanlarına ilişkin kamuoyu araştırması yaptı. Yapılan araştırmanın sonuçları ise “Kadın Büyükşehir Belediye Başkanlarının Başarı Düzeyi” başlığıyla açıklandı.

En başarılı kadın belediye başkanları belli oldu

Araştırma sonuçlarına göre Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yüzde 59,7’lik beğenilme oranıyla Türkiye’deki en başarılı kadın büyükşehir belediye başkanı oldu.

 

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.