İpekyolun’da Kırsal Mahalle Okullarında İnceleme

İpekyolu ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, kırsal mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

İpekyolun’da Kırsal Mahalle Okullarında İnceleme
Yayınlama: 27.12.2022
A+
A-

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında Dereüstü, Aktaş, Erçek ve Irgat Mahallelerini ziyaret etti.

Eğitim ve öğretim destekleri kapsamında kırsal mahallelerdeki Dereüstü İlkokulu, Aktaş İlkokulu, Erçek İlkokulu’nda belediye destekleri ile kurulan okul kütüphanelerinde incelemelerde bulunan Başkan Vekili Aydın, okul müdürlerinden kütüphanelerdeki iş ve işleyişler hakkında bilgi aldı.

Okullarda ders işleyen öğrencilerle de bir araya gelen Başkan V. Aydın, öğrencilerle yakından ilgilenerek eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi. Kaymakam ve Belediye Başkan V. Aydın daha sonra Irgat İlkokulu’ndaki öğrencilere kışlık bot ve mont hediye ederek bir süre sohbet ettiği öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Kırsal mahallelerdeki okul ziyaretleri ile ilgili bir açıklamada bulunan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, “Merkezdeki çalışmalarımızı kırsal alanlardaki çalışmalarla emsal konuma getirmek için inceleme ve ziyaretlerimiz devam ediyor. Bugün Dereüstü, Aktaş, Erçek ve Irgat Mahallelerimizdeki okullarımızı ziyaret ettik. Okullarımıza kazandırdığımız kütüphanelerde incelemelerde bulunduk. Bu kütüphaneler donanımları itibari ile öğrencilerimizin gelecekleri için birer ilim yuvası olacak. Öğrencilerle sohbet ettiğimde hepsinin çok güzel hayalleri, hedefleri olduğunu gördüm. Tüm öğrencilerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar dilerim. Hemşehrilerimizin hizmetlerle alakalı görüşlerini almak amacıyla kırsal mahalle ve okul ziyaretlerimiz devam edecek.” diye belirtti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.