KÖŞE YAZILARI
TÜM YAZARLARIMIZ
Van organize sanayi bölgesi (van osb) yönetim kurulu başkanı memet aslan, 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Van’ın bahçesaray ilçesinde kalp krizi geçiren hasta, sikorsky helikopter ile il merkezine sevk edildi.
Son dakika haberi: Türkiye ve dünyanın merakla beklediği, bölge siyaseti açısından çok önemli olarak değerlendirilen Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak'a ziyareti bugün gerçekleşiyor.
'muş 1071' ismiyle tescillenen ve koruma altına alınan muş lalesini koparanlara 387 bin 141 tl idari para cezası uygulanacak.
Van’ın Bahçesaray ilçesinde arazi şartları nedeniyle hala geleneksel tarım aleti olan ’Kara saban’ kullanılıyor.
Van’ın erciş ilçesinde kızılay gönüllüleri tarafından filistin yararına yardım kampanyası düzenlendi.
SON DAKİKA HABER. Alışveriş Merkezi’nde bir kadın 5. kattan atladı. Alışveriş merkezinin zeminine düşen kadın, olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ve ambulans sevk edildi.
Survivor All Star'ın bu akşam yayınlanacak bölümünde yarışmacılar, birleşme partisinde sahneye çıkarak şarkı söyleyecek. Yarışmacıların performanslarını da Dominik'e giden Demet Akalın değerlendirecek.
Kırşehir'de girdiği seçimi kaybettikten sonra köylülerine sitem ettiği videoyla fenomen olan Aydın Battal, oyuncu oldu. Battal, Gönül Dağı dizisinin kadrosuna dahil oldu.
Trabzon'da kolbastı oyununun tanınmasında büyük katkıları olan ses ve saz sanatçısı İsmail Yazıcıoğlu, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Yazıcıoğlu, yarın Akçaabat ilçesinde defnedilecek.
Son günlerde eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'ya gönderme yaptığı düşünülen ünlü komedyen Cem Yılmaz, kendisine yönelik eleştirilere sert yanıt verdi. X hesabından paylaşım yapan Yılmaz, "Sosyal medyada kendini komik zanneden bir iki geri zekalı yine kendine bir eğlence bulmuş. Nedense benimle bulmuş. Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık, tadını çıkarın....
Van’ın Erciş ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yapılan saha çalışması neticesinde 333,46 gram metamfetamin ele geçirildi.
Van spor haberlerinde son dakika haber ile Vanspor, deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşı ile karşı karşıya geliyor. İşte maçta özetler...
Van’ın bahçesaray ilçesinde göğüs ağrısı şikayetiyle tedavi gören 53 yaşındaki hasta, ambulans helikopterle van’a sevk edildi.
Van'da düzenlenen süper lig 6. etap masa tenisi müsabakaları oynanan son maçlarla birlikte tamamlandı.
Van Büyükşehir Belediyesi önceki gün yaptığı meclis toplantısında meclis başkan vekillerini belirledi.
Para istediği annesinden ret cevabı aldıktan sonra benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe veren şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Van valisi ozan balcı, kentteki anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerdeki öğrenciler ve öğretmenler için bastırılan dünya ve türkiye fiziki ve siyasi haritalarının dağıtım törenine katıldı.
Çocuklara yönelik SimSimi isimli uygulamada, kendini çocuk olarak tanıtan yetişkinlerin olduğu ortaya çıktı. Uygulama çocukları cinsel içerikli mesajlara, tehditlere ve şantajlara maruz bırakabiliyor. Uzmanlar aileleri bu noktada uyarıyor.
CHP'nin yüzde 37,7 ile birinci parti çıktığı 31 Mart seçimleri siyasi partilerde değişim rüzgarlarının yaşanmasına neden oldu. İYİ Parti ve DEVA'nın ardından Saadet Partisi'nin de kurultay kararı aldığı ancak tarihin net olmadığı ifade edilirken, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun aday olmayacağını açıkladığı iddia edildi.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek "Şimdiye kadar gelir elde etmesine rağmen beyanname vermeyen 400 binden fazla mükellef tespit ettik. Beyanname vermeyen mükelleflerimizi ceza ödememeleri için pişmanlık hükmünden yararlanmaya davet ediyoruz" dedi.
KRİPTO PARALAR
USD
32,56 ₺
0.13
EUR
34,70 ₺
0.1
GRAM
2--439,55 ₺
0.28
BIST
9.645,02
-0.5
GBP
40,19 ₺
0.1
Süperlig
Lig Seçin
Süper Lig Birinci Lig İngiltere Premier Ligi İspanya La Liga Almanya Bundesliga İtalya Serie A Fransa Lig 1 Hollanda Eredivisie
Süperlig
TAKIM OY AV PU
1 Galatasaray 33 +56 90
2 Fenerbahçe 33 +57 86
3 Trabzonspor 33 +13 55
4 Beşiktaş 33 +6 51
5 Başakşehir 33 +6 49
6 Ç. Rizespor 33 -6 48
18 Hatayspor 33 -9 33
19 Pendikspor 33 -31 30
20 İstanbulspor 33 -35 16
Detaylı Puan Durumu →
ARŞİV HABERLER
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Siyasetten ekonomiye, kültür-sanattan spora kadar geniş bir yelpazede habercilik anlayışını sürdüren Vanda Haber, yerel ve ulusal düzeyde önemli olayları takip ederek okuyucularına güvenilir bilgi sunar. Teknolojik altyapısıyla da öne çıkan platform, hızlı ve doğru haber yayınlama konusundaki öncü rolünü sürdürmektedir.

Van Haber, güncel haberlerin yanı sıra okuyucularına analizler, röportajlar ve özel dosyalarla da zengin bir içerik sunar. Böylece, Van ve çevresinde yaşananları derinlemesine anlama ve değerlendirme fırsatı bulan okurlar, şehrin nabzını Van Haber ile tutarlar.