Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Van'da emeklileri dolandıran şebekeye operasyon

Van’da sabit gelirli ve emekli 19 kişiye senet imzalattıkları, faizli borçlandırdıkları ve icra yolu ile maaşlarının belli bir kısmına el koydukları tespit edilen 9 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

Güncel 05.05.2025 16:16 Güncelleme: 04.10.2026 15:38 Super Admin Okuma Süresi: 1 dk
Van'da emeklileri dolandıran şebekeye operasyon
Paylaş:
N

Van Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabit gelirli ve emekli 19 vatandaşı dernek üyesi yaptıkları, derneğin anlaşmalı olduğu firma üzerinden sahte kömür satışı göstererek senet imzalattıkları, faizli borçlandırdıkları ve icra yolu ile maaşlarının bir kısmına el koydukları tespit edilen 9 şüpheli şahsa yönelik 7 ikamet, 3 iş yeri ve 1 derneğe eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda 2 bin 38 adet senet, 1 adet tabanca, 18 adet fişek ve çok sayıda doküman ele geçirildi. Ele geçirilen suç unsurlarıyla ilgili 9 şüpheli hakkında gerekli yasal işlemlere başlandığı bildirildi.

Van’da çıkan fırtına ne çatı ne de ağaç bıraktı

Van’da çıkan fırtına ne çatı ne de ağaç bıraktı

Kaynak: İHA

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Van’da soğuyan havalarla birlikte bisiklet bakımları başladı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Van’da soğuyan havalarla birlikte bisiklet bakımları başladı
Büyütülmüş görsel