Dergi sonrası sokaklar karıştı! Taraftarlar arasında kavga

SON DAKİKA SPOR GELİŞMELERİ: Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray, karşı karşıya geldi. Mardin’in Kızıltepe ilçesinde galibiyet sevinci yaşayan Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları, birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırdı.

Dergi sonrası sokaklar karıştı! Taraftarlar arasında kavga
Yayınlama: 22.09.2024
Düzenleme: 22.09.2024
A+
A-

Fenerbahçe’yi deplasmanda 3-1 mağlup eden Galatasaray ligde 6’da 6 yaparak farkı 5’e çıkardı. Derbinin ardından Mardin’de bir grup Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı arasında kavga çıktı. Kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu.

  • Mardin’in Kızıltepe ilçesinde galibiyet sevinci yaşayan Galatasaray taraftarları ile Fenerbahçe taraftarları birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırdı.

Olay, Cumhuriyet Meydanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, galibiyet sevinci yaşayan Galatasaray taraftarları, meydanda Fenerbahçe taraftarlarıyla karşı karşıya geldi. Gerginlik bir anda kavgaya dönüştü ve taraftarlar birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırmaya başladı. Çevredeki sağduyulu bazı taraftarlar, vatandaşlar ve esnaflar, kavgayı ayırmaya çalıştı. İki takım taraftarları arasında yaşanan gerginlik amatör kameraya yansıdı.

TARAFTARLAR ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Olay, Cumhuriyet Meydanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, galibiyet sevinci yaşayan Galatasaray taraftarları, meydanda Fenerbahçe taraftarlarıyla karşı karşıya geldi Derbi galibiyeti sonrası Galatasaray’dan Mourinho’ya olay gönderme! “Tam bir ağlama ustası!”

TEKME VE YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

Gerginlik bir anda kavgaya dönüştü ve taraftarlar birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırmaya başladı. Çevredeki sağduyulu bazı taraftarlar, vatandaşlar ve esnaflar, kavgayı ayırmaya çalıştı.


BAŞKA HABER OKU


Van’da Galatasaray coşkusu caddeleri doldurdu

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.