24 Temmuz 2024

Emrah esen isimli engelli işçi, saldırı sonrası burnundan yara aldığını anlattı. engelli olmasına rağmen böyle bir olayla karşılaştığını ifade eden esen, darp raporu aldığını ve saldırganlardan şikayetçi olduğunu kaydetti.
24.07.2024
Van'da ekmek kamyonet, virajı alamayarak berber dükkanına girdi. Kaza sonrası kamyonette ve iş yerinde maddi hasar meydana geldi. İşte o anlar...
24.07.2024
Van TSO Başkanı Necdet Takva, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın katılımıyla gerçekleşen "TOBB Oda/Borsa Yönetim Kurulu Başkanları İstişare Toplantısı"na katıldı.
24.07.2024
Van Gölü’nden tatlı sulara göç eden inci kefalleri, önüne çıkan engelleri aşmak için büyük bir mücadele ortaya koyuyor. Her yıl 15 nisan-15 temmuz'da yumurtalarını bırakmak için van gölü'nden tatlı sulara göç eden inci kefalleri, önüne çıkan engelleri aşmak için büyük bir mücadele ortaya koyuyor
24.07.2024
Tarım ve Orman Bakanlığı, gıda işletmelerinde yeni bir dönemi başlatıyor: 'Karekod Uygulaması'. Bu yenilikle birlikte, zincir marketler ve diğer gıda işletmelerinde karekod teknolojisi kullanılmaya başlanacak. Artık, tüketiciler ürünleri kasaya götürmeden önce tüm bilgilere erişebilecek. Peki, bu yeni uygulama nasıl kullanılacak ve ne gibi avantajlar sunacak? İşte tüm detaylar...
24.07.2024
Kızılcapınar Köyü yakınlarında yer alan Atatürk Baraj Göleti kıyısında sabahın erken saatlerinde yürüyerek tarlaya gitmek isteyen köylüler su kenarında 50-55 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir kişinin cesedini fark etti.
24.07.2024
Van organize sanayi bölgesi yönetim kurulu başkanı memet aslan, gazeteciler ve basın bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
24.07.2024
Sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda kabul edildi. Muhalefet milletvekilleri kanun teklifinin kabul edilmesini masalara vurarak protesto etti. Teklife göre başıboş sokak köpekleri toplanacak ve barınaklara alınacak.
24.07.2024
Van’ın ipekyolu ilçesinde bulunan bir apartmanda gece saatlerinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle kontrol altına alındı. Vali Mithatbey Mahallesi’nden çıkan yaygın gölgesine 112 Acil Çağrı Merkezine düşen ihbarla bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
24.07.2024