21 Temmuz 2024

Van'ın ipekyolu ilçesinde tarım arazisinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucu söndürüldü.
21.07.2024
Van’ın tuşba ilçesinde boş bir evde meydana gelen yangın, çevre evlere sıçramadan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
21.07.2024
Proje yürütücüsü doç. dr. bengi özkahraman, son zamanlarda dünyada ve özellikle de türkiye'de kalp krizi geçiren kişi sayısı arttığını ve bu durumun bu insanların yaşam kalitesini ciddi oranda düşürdüğünü ifade ederek kalp krizi sonrası hasar görmüş kalp dokusunun kendini yenileyemeyeceğini ve bunun da kalp yetmezliği gibi ciddi komplikasyonlara yol açabileceğini...
21.07.2024
Seren Serengil, yeni şarkısı için beyaz mayoyla poz veren Demet Akalın'ı kendisine benzeterek "Başkası olma kendin ol" dedi. Serengil'in yorumuna sinirlenen Akalın ise "İnanılır gibi değilsin. Yıllar önce bu mayoyu sen göndermiştin. Arkadaşlık, dostluk bu değil günah yıllara" diyerek tepki gösterdi.
21.07.2024
Mauro Icardi ile boşanma aşamasında olan ünlü model Wanda Nara'nın babası Andres Nara, eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla gözaltına alındı. Arjantin medyasında yer alan haberlere göre, Andres Nara'nın eşi Alicia Barbasola'ya şiddet uyguladığı ve komşuların polisi aradığı belirtildi. Gözaltına alınan Nara'nın ağır yaralama ve şiddet suçlarından tutuklanacağı iddia edildi.
21.07.2024
YKS’nin açıklanmasının ardından üniversite tercihleri heyecanla beklenmeye başlandı. Tercih sürecinde olan öğrenciler için URAP tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Türkiye’nin en iyi üniversiteleri belli oldu. İşte, en iyi 20 üniversite…
21.07.2024