Bir iş fırsatı daha! 9690 uzman erbaş alımı yapılacak

Resmi gazetede yayınlanan ilana göre 9690 tane uzman erbaş alımı yapılacak? Peki söz konusu uzman erbaş alımı hangi komutanlık bünyesine yapılacak? İşte detaylar…

Bir iş fırsatı daha! 9690 uzman erbaş alımı yapılacak
Yayınlama: 07.10.2024
A+
A-

İçişleri Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine 9690 tane uzman erbaş alımı yapılacaktır. Ülke genelinde çok çeşitli hizmetleri yerine getiren Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde faaliyet gösterecek olan uzman erbaşlar uzman onbaşı ve uzman çavuş olarak istihdam edilmektedir.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin en önemli hareket mekanizmalarında yer alan ve alınan kararların uygulayıcısı, sahadaki askeri komutanın yürütülmesinde en önemli görevleri icra eden uzman erbaş alımı için ilan verildi.

Van’da Doğal Güzellikleriyle Kaplı Bir İlçe

Söz konusu uzman erbaş alımı Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde yapılacaktır. Toplamda 9690 tane uzman erbaş alımı yapılacak.

Başvurular 7 ve 21 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

  • Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine 9 bin 75 jandarma, 5 bot serdümeni, 500 sıhhiyeci, 100 muhabere ve 10 havacılık alt branşlarında olmak üzere toplamda 9 bin 690 sözleşmeli uzman erbaş alınacak.

https://vatandas.jandarma.gov.tr, www.jsga.edu.tr ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığının https://kamuilan.sbb.gov.tr internet sitesi linkleri üzerinden gerekli bilgilere ulaşılabilecektir.

Söz konusu personel temini ile ilgili olarak Jandarma Genel komutanlığının resmi internet sitesi üzerinden de gerekli bilgilere ulaşılabilecektir.

Öğretmen Meb


Van’da Suç Operasyonu! 25 Kişi Tutuklandı

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.