Başkan Öznur Kurban Bayramı mesajı

Öz Sağlık İş Sendikası Van Şube Başkanı Gökhan Öznur Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Öznur Kurban Bayramı mesajı
Yayınlama: 15.06.2024
A+
A-

Öz Sağlık İş Sendikası Van Şube Başkanı Gökhan Öznur mesajında bayramların dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakılmasını şu fani dünyada kardeşçe yaşamak için bu mübarek günlerde güzel bir adımın atılması gerektiğini belirtti.

yok etmemize, milletçe kucaklaşmamıza vesile olacak

 

Sağlıkçılar başta olmak üzere Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanları, Sosyal Hizmetler Kurumları görevlileri ve tüm Vanlı hemşerilerimizin sağlıklı bir bayram geçirmesi temennisinde bulunan Başkan Öznur, ‘Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. “Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir.

Dini bir ibadet olarak kurban ise ‘Allah’a yakın olmak için takdim edilen şey’ anlamında kullanılır. Bu anlamda kestiğimiz kurbanlar bizi Allah’a daha yakın kılmaya vesile olurlar.

Kurban Bayramı, Müslümanların hem kendi aralarında hem de toplumun bütün fertleri arasında kaynaşma vesilesidir. Bu bayramda fakirler gözetilir, ihtiyaçları giderilir.” Dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.