Başkan aday adayı Kızıltaş’ın Tuşba’ya Aday olmasındaki 11 neden

Ak Parti’den Tuşba Belediye Başkanlığına aday adayı olan Eyüp Kızıltaş neden Tuşba İlçesi’ne aday olduğu 11 başlıkta anlattı.

Başkan aday adayı Kızıltaş’ın Tuşba’ya Aday olmasındaki 11 neden
Yayınlama: 05.12.2023
A+
A-

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Tuşba Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Kızıltaş Tuşba İlçesi için hedeflerini  yaptığı bir açıklama ile anlattı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AK Parti) aday adayı olan Harita Mühendisi Eyüp  Kızıltaş’ın Tuşba’ya Aday olmasındaki 11 nedeni şöyle sıraladı:

  1. Kesintisiz 30 yıldır her mahallesinde emeğimin olduğu, bilgi, birikim, Harita Mühendisi mesleğim ve Kamu Yöneticisi tecrübemle doğup büyüdüğüm ve sınırlarının çiziminde emeğimin olduğu TUŞBA ilçesine daha fazla hizmet etmek için aday oldum.
  2. Tuşba İlçemizin en temel eksikliği olan KENT MERKEZİ’nin kısa vadede alt ve üst yapısının altlığını oluşturmak ve yeni bir İlçe Kent Kimliği kazandırmak için aday oldum.
  3. Mesleğim ve uzun süre yaptığım kamu görevim dolayısıyla şehrin her metrekaresinde emeğimin olduğu ilimize bağlı TUŞBA ilçemizde en üst kamu yöneticiliği sıfatı ile Belediye Başkanlığı hizmetine devam etmek için aday oldum.
  4. Tuşba İlçesinin öncelikli sorunu olan İmar planlarını, Turizm planlarını ve 18. Madde uygulamalarını kısa sürede harekete geçirmek suretiyle sahip olduğu potansiyeli açığa çıkarmak için aday oldum,
  5. Kontrolsüz yapılaşma ve düzensiz göç ile birlikte yetersiz kalan alt yapı ve ulaşımı düzenlemek için aday oldum.
  6. Tuşba ilçesinde bulunan OTO sanayi ve Organize Sanayi Bölgesinin belediye hizmetleri ile entegre ederek alt yapı ve ulaşımını işlevsel hale getirmek için aday oldum.
  7. Bölgemizin ve ilimizin göz bebeği Van Gölünün tüm çevresel atık ve kirlilikten kurtararak Turizme uygun hale getirmek için aday oldum.
  8. Tuşba İlçesinin sahip olduğu tarih ve kültür varlıklarının gerekli ilgi ve bakımını sağlayarak ilçe halkının ve tüm ülkenin hizmetine kullanmak için aday oldum.
  9. Tuşba ilçesine ait ekonomik ve sosyal varlıkları yine Tuşba İlçesinde yaşayan insanlara eşit bir şekilde faydalandırmak için aday oldum.
  10. Sosyal Belediyecilik kapsamında yöresel ihtiyaç ve taleplerin yine ilçe sakinlerinin ortak akıl ve katılımı ile karşılamak için aday oldum.
  11. Belediyenin yetki, sorumluluk ve imkanları dışında kalan talepleri de yetki sahibi kurum ve kuruluşlarla paydaş projeler üreterek taleplerin yerini bulması için aday oldum.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.