Van Spor’da Kriz! Evdeki Hesap Çarşıya Uymadı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Artı Değer Van Spor FK, evinde konuk ettiği Merkür Jet Erbaaspor’a 2-1 mağlup olarak büyük bir şok yaşadı. Bu sonuçla birlikte takımın ligdeki durumu iyice kötüleşti.

Van Spor’da Kriz! Evdeki Hesap Çarşıya Uymadı
Yayınlama: 20.10.2024
Düzenleme: 20.10.2024
A+
A-

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Artı Değer Van Spor FK, evinde ağırladığı Merkür Jet Erbaaspor’a 2-1 mağlup olarak ligdeki kötü gidişatını sürdürdü. Üst üste aldığı olumsuz sonuçlarla moral bozan Van Spor, taraftarlarına bir kez daha üzüntü yaşattı.

Maçın Detayları ve Kritik Dakikalar

  1. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelen iki takım, çekişmeli bir mücadeleye imza attı. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmada, ikinci yarıda goller birbiri ardına geldi. Fuat Bavuk’un golüyle öne geçen Van Spor, rakibinin etkili oyununa engel olamadı. Oktay Balcı ve Mehmet Sıddık İstemi’nin golleriyle Erbaaspor maçı 2-1 kazanmayı başardı.

Artı Değer Van Spor FK, Ligde Düşüş Yaşıyor

Yaşanan bu yenilginin ardından Van Spor’da hem teknik direktör hem de oyuncular üzerindeki baskı daha da arttı. Takımın kötü performansı, taraftarların tepkisini çekmeye başladı. Ligde kalma mücadelesi veren Van Spor’un, bu durumdan bir an önce çıkması gerekiyor.

Önümüzdeki Haftalar İçin Belirsizlik

Van Spor’un önümüzdeki haftalarda nasıl bir performans sergileyeceği büyük merak konusu. Takımın kadrosunda yapılacak değişiklikler ve teknik direktörün alacağı kararlar, takımın geleceği açısından oldukça önemli olacak.

 

Hakemler: Tolga Akbaba, Enes Berk Güçlü, Ömer Okumuş

  • Vanspor FK: Cantuğ Temel, Mert Örnek, Burak Kavlak, Yusuf Abdioğlu, Ahmet Eren, Erdem Seçgin (Batuhan Kör dk. 74), Eyüp Akcan (Onur Özcan dk. 89), Bekir Can Kara (Muhammed Ali Doğan dk. 74), Harun Kavaklıdere, Hasan Bilal (Devrim Taşkaya dk. 74), Fuat BavukErbaaspor: Hüseyin Koç, Ozan İsmail Koç, Selim Kayacı, Oğuz Han Aynaoğlu (Mehmet Sıddık İstemi dk. 46), Oktay Balcı (Onurcan Güler dk. 85), Gökhan Payal, Abdullah Aydın, Mustafa Şengül, Hasan Kaya, Oğulcan Enes Demiroğlu (Enes Subaşı dk. 89), Bahadır Yıldırım

Goller: Fuat Bavuk (dk. 58) (Vanspor FK), Oktay Balcı (dk. 68), Mehmet Sıddık İstemi (dk. 73) (Merkür Jet Erbaaspor)

Sarı kartlar: Erdem Seçgin, Mehmet Örnek, Yusuf Abdioğlu (Vanspor FK), Selim Kayacı, Oğuz Han Aynaoğlu, Bahadır Yıldırım, Cemal Şener (Erbaaspor)


Gençler topladıkları çöplerle Van yazdılar

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.