Van’da 18 gün sonra gelen acı! Rojin’in ölüm nedenine detaylı inceleme

Van Gölü kıyısında cansız bedeni bulunan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş’in ölüm nedenini belirlemek için çalışmalar sürüyor. Rojinin babası kesin bir başka bir şey var dedi yetkililerden araştırlımasını istedi.

Van’da 18 gün sonra gelen acı! Rojin’in ölüm nedenine detaylı inceleme
Yayınlama: 16.10.2024
A+
A-

Rojin’in adli tıp incelemesi sürüyor

Van Adli Tıp Kurumunda yapılan ön otopside, Kabaiş’in vücudunda darp, cebir, kesici veya ateşli silah yaralanmasına rastlanmadığı, kemik kırığı tespit edilmediği bildirildi. Ancak cesedin uzun süre suda kalması nedeniyle deformasyon olduğu belirtildi. Boyun, diz ve kol bölgelerinde renk değişiklikleri gözlemlenen Kabaiş’in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla alınan numuneler, İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kesin sonuçların adli tıp incelemelerinin ardından açıklanacağı belirtildi.

ROJİNİN BABASI KONUŞTU

Baba Kabaiş, Rojin’in öldürüldüğü şüphesini olduğunu söyleyerek,”Benim tahminim serseriler orada görmüşler, çocuğuma zarar vermişler. İnşallah bunu yapanları en yakın zamanda bulup en ağır ceza neyse onlara versinler. “ dedi.

Hatta idam etsinler

Zararsız küçücük Rojin’den ne istediler diyen acılı baba kabaiş ,” Rojin’in kime ne zararı vardı ki? Niye böyle yaptılar. 24 kilometre uzağa gece o çocuk tek başına gitmez. Ben orayı görmedim. Yurdun yanındaki göl derin değil. Eğer gitselerdi orada boğulma tehlikesi yoktu. 50 kilometre dalgıçlar ileri gidiyor, daha bir karıştı. Çocuğumun başına birileri bir şey getirmiş mutlaka. Tek başına oraya gitmez. Oradan suya girse de oraya kadar gitmez.”

Baba kabiş,”Ben devletten bunu istiyorum. Bu vahşeti yapanları en yakın zamanda ortaya çıkarsınlar. Cezaları da idam olsun. Bir daha da Rojinler gitmesin. Acılara son verelim. Çocuklardan, kadınlardan ne istiyorlar?” diyerek feryatta bulundu.


Kaçak telefon devri bitti! Tek tek kapanıyor…

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.