Vanlı Yazara Bir Ödülde Bursa’dan

Altın Meslek & Kariyer Ödülleri görkemli bir törenle üçüncü kez gerçekleşti. Gazeteci yazar Cihat Dündar imzasıyla yılın en başarılı isimlerinin ödüllendirildiği gece bir ödülde Vanlı yazara verildi.

Vanlı Yazara Bir Ödülde Bursa’dan
Yayınlama: 14.10.2024
A+
A-

Altın Meslek & Kariyer Ödülleri görkemli bir törenle üçüncü kez gerçekleşti. Gazeteci yazar Cihat Dündar imzasıyla yılın en başarılı isimlerinin ödüllendirildiği gece Özlem Acar’ın keyifli sunumuyla şova dönüşürken, sanat, sağlık, siyaset, basın ve müzik dünyasının önde gelenleri de törendeki yerini aldı.

 

Törene Van’ dan katılım sağlayan Selami Çınarcı ise “Yılın En Başarılı Macera-Aksiyon İçerikli Roman Yazarı” ödülüne layık görüldü.

Törende bir konuşma Selami Çınarcı, ” Hiçbir yaratıcılığı ve özgünlüğü olmadığı halde sadece teknoloji ve medyanın gücünden yararlanarak kendilerine yazar süsü verenlerin çoğunlukta olduğu bir dönemde sanatın gerçek kalitesini ortaya koyan böyle anlamlı bir organizasyona katılmaktan onur duydum. Bu yönüyle Gazeteci Cihat Dündar ve ekibini tebrik ederim. Ayrıca bu ödülü destekleriyle daima bana ilham kaynağı olan değerli okuyucularıma armağan ediyorum, ” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.