Van’da güne Rojin ile başlamak! İşte çalışmalardan son durum

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş’in 27 Eylül’den beri kaybolmasıyla ilgili arama çalışmaları, 16. gününde de yoğun bir şekilde devam ediyor. Genç kızın ailesi ve yetkililer, Rojin’e ulaşabilmek için büyük çaba sarf ediyor.

Van’da güne Rojin ile başlamak! İşte çalışmalardan son durum
Yayınlama: 13.10.2024
A+
A-

Van Gölü’nde Kapsamlı Arama Operasyonu

Van İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, AFAD, İtfaiye ve Kızılay ekipleri, Rojin Kabaiş’i bulmak için Van Gölü’nde ve çevresinde geniş çaplı bir arama operasyonu gerçekleştiriyor. Dalgıçlar, arama köpekleri, drone’lar, botlar, helikopterler ve diğer teknolojik cihazlar kullanılarak, gölün her köşesi detaylı bir şekilde taranıyor.

Kara Alanlarında da İncelemeler Devam Ediyor

Arama çalışmaları sadece Van Gölü ile sınırlı kalmıyor. Bölgedeki müştemilat, metruk alanlar, sazlık ve logar gibi yerler de tek tek inceleniyor. Yetkililer, Rojin’e dair en ufak bir ipucu bulabilmek için tüm imkanları seferber ediyor.

Van'da güne Rojin ile başlamak! İşte çalışmalardan son durum

Aile Büyük Bir Üzüntü Yaşıyor

Diyarbakır’dan Van’a gelen Rojin Kabaiş’in ailesi, kızlarının bir an önce bulunması için büyük bir çaba gösteriyor. Baba Nizamettin ve anne Aygül Kabaiş, arama çalışmalarını yakından takip ediyor ve yetkililerden destek bekliyor.

Güvenlik Kamerası Görüntüleri

27 Eylül günü, Rojin Kabaiş’in kaldığı yurtta yemek yedikten sonra Van Gölü sahiline inmek üzere ayrılırken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler, soruşturmanın önemli bir kanıtı olarak değerlendiriliyor. Görüntülerde, genç kızın eşofmanları ile turnikeden geçtiği ve telefonuyla ilgilendiği görülüyor.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş’in kaybolmasıyla ilgili arama çalışmaları, 16. gününde de devam ediyor.


YENİ BİR HABER OKU


Okullarda Dersler 30 Dakika Olacak! Tarih Verildi

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.