Rojin Kabaiş Arama Çalışmalarına Vali Balcı’ndan Destek

Van Valisi Ozan Balcı, kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’i bulmak için başlatılan arama çalışmalarını olduğu bölgede incelemelere katılarak yetkililerde son durum bilgisini aldı.

Rojin Kabaiş Arama Çalışmalarına Vali Balcı’ndan Destek
Yayınlama: 10.10.2024
A+
A-

Tüm İmkânlarla Arama Çalışmaları Sürüyor

Van’da 13 gündür kayıp olan Rojin Kabaiş’i bulmak için başlatılan arama çalışmalarına Vali Ozan Balcı’dan destek geldi. Balcı, çalışmaların yapıldığı bölgeye giderek, Rojin Kabaiş’in ailesine başsağlığı dileyerek ekiplerden bilgi aldı.

Rojin Kabaiş Arama Çalışmalarına Vali Balcı'ndan Destek

Yoğun Arama Çalışmaları

Arama çalışmalarında botlar, helikopterler, dalgıçlar ve arama kurtarma ekipleri aralıksız görev yapıyor. Her türlü emare, iz ve delil titizlikle inceleniyor. Vali Balcı, “Kızımızı bulana kadar arama çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecek.” diyerek umutlarını dile getirdi.

Rojin Kabaiş Arama Çalışmalarına Vali Balcı'ndan Destek

Vali Balcı’ndan Açıklama:

  • Vali Balcı, ‘Kızımızın bulunması için kaybolduğu günden itibaren devletimiz tüm imkanlarıyla, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, AFAD ve diğer birimlerin işbirliği içinde yoğun çaba gösteriyor. Ayrıntılı çalışmalar sadece kızımızın son görüldüğü noktada değil, üniversite kampüs alanında, çevre yerleşim yerlerinde, şehrin her yerinde yapılıyor. Kızımızı bulabilmek için tüm emare, iz, delil ve delil niteliğindeki herşey değerlendiriliyor. Arama çalışmalarında botlar, helikopterler, dalgıçlar, arama kurtarma timleri, atlı birlikler aralıksız işbirliği içerisinde görev yapıyor. Arama çalışmalarını Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, AFAD ekipleri ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi koordineli bir şekilde yürütüyor. Çalışmalar yoğun bir şekilde kızımızı bulana kadar devam edecek” dedi.

BAŞKA HABER OKU


MHRS’de değişikliğe gidilecek! 


Van Valiliğinden Son Dakika Açıklaması! Giriş ve Çıkışlar Yasaklandı!

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.