Van Emniyet Müdürlüğü’nden açıklama

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından bu gün yapılan açıklamada gümrük kaçakçılığı, uyuşturucu, örgüt soruşturması, göçmen kaçakçılığı ve diğer suçların içinde olduğu bir duyuruda bulundu.

Van Emniyet Müdürlüğü’nden açıklama
Yayınlama: 07.10.2024
Düzenleme: 07.10.2024
A+
A-

Van’da 7 kilo 650 gram metamfetamin ele geçirildi

Van’da polis ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda 7 kilo 650 gram metamfetamin ele geçirildi.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il genelinde haksız kazanç sağlamak amacıyla uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüten şahıs/şahıslara ve sokak satıcılarına yönelik olarak yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde 7 kilo 650 gram metamfetamin ele geçirilmiştir. Elde edilen uyuşturucu maddeler ile ilgili olarak 2 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapılmıştır” denildi.

Erciş’in Gizemli Geçmişi

Van’da terör operasyonu

Van’da PKK/KCK terör örgütü soruşturmaları kapsamında 2 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yapılan çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “Çalışmalar neticesinde PKK/KCK terör örgütü soruşturmaları kapsamında 2 şahıs hakkında gerekli yasal işlem yapılmıştır” denildi.

Bir iş fırsatı daha! 9690 uzman erbaş alımı yapılacak

Van’da 9 organizatör tutuklandı

Van’da “Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti” yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 18 organizatörden 9’u tutuklandı.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il genelinde “Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti” yapan şahıs/şahısların deşifresine ve düzensiz göçmenlerin yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “Göçmen Kaçakçılığı İle Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan operasyonlarda; 18 organizatör hakkında adli işlem yapılmış, 9 organizatör tutuklanmıştır” denildi.

 

Van’da değişik suçlardan 60 kişi tutuklandı

Van’da polis ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda değişik suçlardan 60 kişi tutuklandı.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il genelinde kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında

Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü/Amirliği görevlilerince yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “Yapılan çalışmalar neticesinde 6136 ve 5729 Sayılı Kanun’a Muhalefet olaylarında; 6 adet tabanca, 3 adet kurusıkı tabanca, 3 adet delici-kesici alet, 1adet tüfek, 35 adet fişek ele geçirilmiştir. İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından toplam 302 aranan şahıs yakalanmış, 126 yıl 3 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 60 şahıs adli makamlarca tutuklanmıştır” denildi.

Van Gelincik sınır kapısı için anlaşma tamam

Van’da gümrük kaçakçılığı operasyonu

Van’da polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda gümrük kaçağı malzemeler ele geçirildi.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il genelinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “Yapılan çalışmalar neticesinde; 283 adet cep telefonu, 1.638 paket sigara, 27.628 adet ilaç, 470 adet puro, 27 adet elektronik sigara, 8 kilo 680 gram tütün, 197 adet uzun namlulu tüfek fişeği, 2 adet tabanca, 16 adet tabanca fişeği, 2 adet tabanca şarjörü ele geçirilmiştir. Parada Sahtecilik TCK-197 suçu kapsamında yapılan çalışmalarda ise 6 adet sahte olduğu değerlendirilen 200 TL ele geçirilmiştir. Kamu Kurum ve Kuruluşları Zararına Dolandırıcılık suçu kapsamında yapılan çalışmalarda da 96 adet motosiklet, 47 adet motosiklet parçası ele geçirilmiştir. Ele geçirilen suç unsurları ve toplam 13 olay kapsamında 16 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapılmıştır” denildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.