Van’da 5 İlçeye Yeni Başkanlar Atandı

Van, AK Parti’de yaşanan teşkilat yenileme sürecinde önemli bir adım daha attı. Parti yönetimi, geçtiğimiz haftalarda görevden aldığı 5 ilçenin başkanlığına yeni isimleri atadı.

Van’da 5 İlçeye Yeni Başkanlar Atandı
Yayınlama: 02.10.2024
Düzenleme: 02.10.2024
A+
A-

Van, AK Parti’nin Mart 2025’te yapılacak Olağan Genel Kongre öncesi yaşanan teşkilat değişiminin merkezinde yer alıyor. Geçtiğimiz haftalarda görevden alınan 5 ilçe başkanının yerine yeni isimler atandı.

Mart 2025’te yapılacak Olağan Genel Kongre öncesi hızlanan bu değişim, partide yeni bir dönemin başlangıcını müjdeliyor.

İl Başkanı Emre Güray‘ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurulan yeni ilçe başkanları şöyle:

Tuşba ilçesi dışında kalan bu 5 ilçede gerçekleştirilen değişim, parti içindeki hareketliliği bir kez daha gözler önüne serdi. Yeni başkanların göreve başlamasıyla birlikte, ilçelerde de yeni bir dönem başlayacak ve parti çalışmalarında yeni bir ivme kazanması bekleniyor.

Değişimin Nedenleri ve Beklentiler

AK Parti’nin bu hamlesinin ardında, parti içindeki yenilenme ihtiyacı ve yaklaşan genel seçimlere daha güçlü bir yapı ile girme hedefleri olduğu düşünülüyor. Yeni ilçe başkanlarının, yereldeki sorunlara daha hakim ve dinamik bir yönetim anlayışı getirmesi bekleniyor.

Van'da 5 İlçeye Yeni Başkanlar Atandı


 

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.