Van’da 5. gün! Kayıp Rojin için yeni bir gelişme

Van’da 27 Eylül’den beri kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’i bulma çalışmalarında beşinci güne girildi. Genç kızın Van Gölü sahilinde kaybolduğu ihbarı üzerine başlatılan arama kurtarma çalışmaları, her geçen gün daha da genişletiliyor.

Van’da 5. gün! Kayıp Rojin için yeni bir gelişme
Yayınlama: 02.10.2024
A+
A-

Rojin Kabaiş Arama Çalışmalarında Yeni Gelişmeler

Bugün itibarıyla arama çalışmalarında yeni bir boyut daha eklendi. Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’nden getirilen son teknolojiye sahip yandan taramalı sonar cihazı, Van Gölü’nün derinliklerindeki arama çalışmalarında kullanılacak. Bu cihaz, su altında kaybolan nesneleri tespit etme konusunda oldukça etkili olduğu biliniyor. Ayrıca, Bitlis’in Tatvan ilçesinden gelen bir polis teknesinin de arama çalışmalarına katılmasıyla su üzerindeki arama faaliyetleri güçlendirildi.

Genç Kızın Eşyaları Sahilde Bulundu

Rojin Kabaiş’e ait cep telefonu, kulaklık, kek ve su gibi kişisel eşyalarının Van Gölü sahilinde bulunması, kaybolma ihtimalini güçlendirmişti. Ancak, beş gün süren yoğun arama çalışmalarına rağmen genç kızdan henüz bir iz bulunamadı.

Arama Çalışmaları Genişletiliyor

Arama ekipleri, Van Gölü sahilinin yanı sıra Bardakçı Mahallesi’ndeki evleri, bahçeleri ve metruk binaları da detaylı bir şekilde araştırdı. Çevik kuvvet, polis atlı birlikleri, jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri, hem karada hem de suda yoğun bir çalışma yürütüyor.

Aile ve Arkadaşları Umutsuz

Rojin Kabaiş’in ailesi ve arkadaşları, genç kızın bir an önce bulunması için duaya devam ediyor. Yaşanan bu olay, tüm Türkiye’de büyük üzüntü yaratırken, yetkililer de arama çalışmalarını hızlandırmak için tüm imkanları seferber etti.

Son Dakika Gelişmeleri İçin Takipte Kalın

Rojin Kabaiş’in bulunmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. Yeni gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin.


Van’da kaybolan Rojin’den 4 gündür haber yok

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.