Van’da Kaybolan Öğrencinin Babası Yurt Yetkililerinden Şikayetçi

Van’da kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’i arama çalışmaları sürerken, acılı baba Nizamettin Kabaiş, yurt yetkililerinin kendilerine geç haber verdiğini belirterek şikayetçi oldu.

Van’da Kaybolan Öğrencinin Babası Yurt Yetkililerinden Şikayetçi
Yayınlama: 29.09.2024
Düzenleme: 29.09.2024
A+
A-

“Hesapladım aradan 18 saat geçmiş sonra bizi aradılar”

Dünden bu yana kendisinden haber alınamayan genç kızın ailesi, Diyarbakır’dan Van’a gelerek arama çalışmalarını yakından takip ediyor.

Baba Kabaiş, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının kaybolmasıyla ilgili yurt yetkililerinin kendilerini 18 saat sonra aradığını söyledi. “Kızım cuma akşamı yemek yedikten sonra çıkmış ve annesiyle konuşmuş. Daha sonra arkadaşı ona mesaj atmış ama bakmamış. Ertesi gün saat 11.45’te beni aradılar. O gece bana haber vermediler. Çocuk yurda gelmemişse neden bana haber vermediler? Ben onlardan şikayetçiyim” dedi.

Van’da acı bekleyiş! Kayıp öğrenciden son durum

“O gece bana haber vermediler”

Kabaiş, “Kızım cuma günü akşam saat 18.30 sıralarında kaldığı yurtta yemek yedikten sonra çıkmış. Kızımın kaybolmasıyla ilgili ertesi gün saat 11.45’te beni aradılar. O gece bana haber vermediler. Çocuk yurda gelmemişse neden bana haber vermediler? Dedi.

Van'da Kaybolan Öğrencinin Babası Yurt Yetkililerinden Şikayetçi

“Telefon, kulaklık, su ve keki sahilin kenarında bulmuşlar”

Kabaiş, kızının eşyalarının sahil kenarında bulunduğunu ve güvenlik kameralarının bu bölgeyi görmediğini ifade etti. “Telefon, kulaklık, su ve keki sahilin kenarında öğrenciler bulmuş. Yurttan çıktıktan sonra sahile kadar gelmiş. Oradan da kameranın görüş alanından çıkıyor. Cep telefonu, kulaklık, su ve keki bırakmış orada. Burası da güvenlik kamerasının görmediği bir yer” diye konuştu.

Arama Çalışmaları Yoğunlaşıyor

Van Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik ekipleri, Rojin Kabaiş’i bulmak için arama çalışmalarını yoğunlaştırmış durumda. Van Gölü’nde de geniş çaplı arama faaliyetleri gerçekleştiriliyor.

kaynak: İHA –  VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.